Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Kafamızda bitmeyen sorunlar (!)

SEDATCNC

Evin Büyüklerinden
💪Destekçi
Evin Durumu
Ev Sahibi
Dostlar saçlarımızda özellikle saç derimizden kaynaklı deri döküntüleri ve kepekle nasıl başediyorsunuz, başedebiliyormusunuz.Kepek şampuanları hakikaten kepeği kesmek şöyle dursun kepek için mi üretilmektedir.?(ADI ÜSTÜNDE KEPEK ŞAMPUANI MIDIR ? 🤭 🤭 🤭 ) Sürekli kepek olduğunda sırt bölgemizdeki bitmez kaşıntılar için ve kepek için kimyasal olmayan faydalı bulduğunuz kalıcı çözüm önerileriniz nedir? Yok efendim doktora git cildiyeye göster şampuanı değiştir gibi cevaplar zaten bende mevcut .Yeni önerilerinizi bekliyorum .Nedenleri ile birlikte tabiiki de.Buradaki çözüm önerilerinin çoğu katılımcıya yol gösterebileceğini düşünerek doğru ve kanıtlanmış önerileri yazmanız çok önemlidir.

Benzer Konular

Doğru Cevap
KEPEK İÇİN ARDIÇ KATRANI SABUNU DENEYİMLERİM 2.BOLÜM
Dostlar günaşırı denediğim bu sabun ile yaklaşık 10 gün içerisinde kepek oluşumum gözle görülür şekilde azalma başladı.
Bununla birlikte sipariş etmiş olduğum Hindistan cevizi yağını da extra bakım olarak uyguladım .Duştan önce masaj yaparak 30-35 dk bekledim .Kokusu çok hoş bu arada.Eller bile yumuşacık oluyor.Yıkandıktan sonra sonuç çok güzel.Uzun vadede daha iyi sonuçlar olacaktır.Her evde olması lazım olan bi ürün .Tavsiyeler için teşekkür ediyorum.
Akyol dostum forum baya derdime derman oldu. Sana da teşekkür ediyorum.
Artık başlığı çözüldü şeklinde yapabiliriz.
Umarım başkalarına da faydası olur.Şu önerim var.Saçınıza uygun ürünler kullanın kullanmadan önce mutlaka...
nick yanlış
görmeyebilir
@elena
Duştan önce yaklaşık 1 saat önce saç diplerine uyguluyoruz. Bu süre 30 dakika da olabilir. Benim saçlarım yaklaşık 70 cm olduğu için ben çok uzun bekletiyorum çünkü saçlarımın sarı olduğu için yıpranmasını da gideriyor. Sadece kepek sorunu için 30 dakika bekletip yıkarsanız saç dipleri nemli kaldığı için kepek oluşumunu önlüyor esas amacı bu zaten. Ama ayda bir kere duruma göre veya 3 haftada bir kullanabilirsiniz.

Oyla 0
Duştan önce yaklaşık 1 saat önce saç diplerine uyguluyoruz. Bu süre 30 dakika da olabilir. Benim saçlarım yaklaşık 70 cm olduğu için ben çok uzun bekletiyorum çünkü saçlarımın sarı olduğu için yıpranmasını da gideriyor. Sadece kepek sorunu için 30 dakika bekletip yıkarsanız saç dipleri nemli kaldığı için kepek oluşumunu önlüyor esas amacı bu zaten. Ama ayda bir kere duruma göre veya 3 haftada bir kullanabilirsiniz.
Miktar olarak ne kadar öneriyorsunuz.? Normal kısa kesim erkek saçı için.Örnek veriyorum bir tatlı kaşığı yağımızı tepeden başlayarak başımızın her tarafına masaj yaparak yediriyoruz gibi mesela.Teşekkür ederim.@elena

Son düzenleme:
Oyla 0
Dostlar günaşırı denediğim bu sabun ile yaklaşık 10 gün içerisinde kepek oluşumum gözle görülür şekilde azalma başladı.
Bununla birlikte sipariş etmiş olduğum Hindistan cevizi yağını da extra bakım olarak uyguladım .Duştan önce masaj yaparak 30-35 dk bekledim .Kokusu çok hoş bu arada.Eller bile yumuşacık oluyor.Yıkandıktan sonra sonuç çok güzel.Uzun vadede daha iyi sonuçlar olacaktır.Her evde olması lazım olan bi ürün .Tavsiyeler için teşekkür ediyorum.
Umarım başkalarına da faydası olur.Şu önerim var.Saçınıza uygun ürünler kullanın kullanmadan önce mutlaka araştırın.Ben öyle yapıp kullanarak fayda buldum.

Oyla 0
Doğru Cevap
Umarım başkalarına da faydası olur.Şu önerim var.Saçınıza uygun ürünler kullanın kullanmadan önce mutlaka araştırın.Ben öyle yapıp kullanarak fayda buldum.
Memnun kalmanız çok güzel gerçekten bu problemleri yaşayanlar için de fikir amaçlı oldu. Hiç kepek sorunum olmadı ama olursa ben de gerçekten bu yöntemleri gönül rahatlığıyla deneyebileceğim.

Oyla 0
@SEDATCNC abi
çözüldü olarak değiştirebilirsin
Bu arada senin
Sorunun çözülmesine sevindim
Kepeksiz bir hayat
Oh kafam ne rahat
Diyeceksin :)

Oyla 0
Bende de kepek var ne yazık ki hatta kaşlarımda ara da pullanıyor cilt kuru nemlendirici sürdüğüm halde kuru.. vegan ürünleri dene işe yarıyor.

Oyla 0
Aslında insan kendi doktorudur. Yani bu maddelerden size uygun olanlar neler, kepeğe sebep olan nedir bunun nedenini siz bulup en doğru çözüme kavuşturacak olan yani rahatsızlığın ilacını bulacak olan sizsiniz.

bu da çok doğru :D
Aslında Hindistan cevizi yağı yanında bir de Pantene sağ yağı kullanılmalı. İkisi aynı anda daha güzel etki eder

Oyla 0
Arkadaşlar bu arada kullandığım ve fayda görüp çok beğendiğim Ardıç katranı sabunu 1 kg mı 129 liraya düşmüş . 3 kg daha sipariş ettim kargo ücreti de yok.
1000042810.webp
1000042814.webp

Oyla 0
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2.195
Geri