Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Kahve makinası deneyimim(cezveyi unuttum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
image.webp
Arkadaşlar, oğlum bana bir kahve makinesi aldı. İlk başta “Acaba kullanır mıyım?” diye düşündüm. Yıllardır kullandığım cezveden daha iyi kahve yapabilir mi diye de tereddüt ettim. Neyse, bir gün iki arkadaşım geldi. Onlara kahve yaparken ben de denedim. Meğer bu makineler ne kadar güzel kahve yapıyormuş! Çok memnun kaldım.
Hepinize tavsiye ediyorum. Bırakın cezvenin başında “taştı taşacak” diye beklemeyi; alın, rahat edin ve keyifli kahve saatleri geçirin.

Benzer Konular

Ekli dosyayı görüntüle 616Arkadaşlar, oğlum bana bir kahve makinesi aldı. İlk başta “Acaba kullanır mıyım?” diye düşündüm. Yıllardır kullandığım cezveden daha iyi kahve yapabilir mi diye de tereddüt ettim. Neyse, bir gün iki arkadaşım geldi. Onlara kahve yaparken ben de denedim. Meğer bu makineler ne kadar güzel kahve yapıyormuş! Çok memnun kaldım.
Hepinize tavsiye ediyorum. Bırakın cezvenin başında “taştı taşacak” diye beklemeyi; alın, rahat edin ve keyifli kahve saatleri geçirin.
Markası nedir? 4 işlev kahve yapıyor sanırım resimden anladığım kadarıyla. Kahve hazır olduğunda da bir alarm veriyor mu. Bende vestel filtre kahve Makinesi var sadece filtre kahve yapıyor. Bana da böyle bir kahve makinesi lazım. Vestel filtre kahve makinesinden memnunum ama normal kahve içmeyi özledim

Karaca gerçekten özlediğiniz kahve ye kavuşacaksınızhttps://ty.gl/991y0yt2e72ek

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 118
Geri