Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Kaliteli Çelik kapı nasıl olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Evime yeni bir çelik kapı almak istiyorum. Hem sağlam hem de soğuk, ısı ve toz geçirmeyen; güvenli ve ısı yalıtımlı bir kapı arıyorum. Ancak baktıkça kafam iyice karıştı. Piyasada çok fazla model ve özellik var, hangisinin gerçekten kaliteli olduğunu anlamakta zorlanıyorum.
Özellikle kilit sistemi, kapı kalınlığı ve kullanılan malzemenin uzun ömürlü olup olmadığı benim için çok önemli. Aynı zamanda kapının dışarıdan gelen sesi ne kadar kestiği ve kışın soğuğu içeri alıp almadığı da önemli kriterlerim arasında. Görünüm olarak da çok sade değil, şık bir model tercih etmek istiyorum.
Yeni çelik kapı alıp kullanan arkadaşlar memnun kaldıkları marka ya da modelleri paylaşabilir mi? Nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
IMG_4242.webp

Benzer Konular

Evime yeni bir çelik kapı almak istiyorum. Hem sağlam hem de soğuk, ısı ve toz geçirmeyen; güvenli ve ısı yalıtımlı bir kapı arıyorum. Ancak baktıkça kafam iyice karıştı. Piyasada çok fazla model ve özellik var, hangisinin gerçekten kaliteli olduğunu anlamakta zorlanıyorum.
Özellikle kilit sistemi, kapı kalınlığı ve kullanılan malzemenin uzun ömürlü olup olmadığı benim için çok önemli. Aynı zamanda kapının dışarıdan gelen sesi ne kadar kestiği ve kışın soğuğu içeri alıp almadığı da önemli kriterlerim arasında. Görünüm olarak da çok sade değil, şık bir model tercih etmek istiyorum.
Yeni çelik kapı alıp kullanan arkadaşlar memnun kaldıkları marka ya da modelleri paylaşabilir mi? Nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 615
Ne kadar kaliteli olduğunu bilmiyorum bence iyi araştırılması gereken bir konu. Bundan ziyade şu an paylaşmış olduğunuz kapı o kadar zarif ve güzel duruyor ki anlatamam. Yani kaliteli durduğu belli. Gerçekten kaliteli sağlam ve uzun ömürlü dayanıklı bir yapısı varsa tercih edilebilir bir modelmiş. Çelik kapılarda yeni modeller modern sisteme göre oldukça kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretiliyor. Bunun amacı da uzun ömürlü olması zaten. Özellikle antrasit gri ve gri modelleri tercih etmenizi öneririm. Çünkü beyaz da kullanışlı olabiliyor fakat siyah o kadar kullanışlı olmuyor çelik kapılarda. Gerçekten çok beğendim. Kilit modelleri de birbirinden farklı aslında bu yeni yapılarda korumacı sistemler hakim. Ama yine de pratik kullanımlı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Çünkü evlenen güvenlik sistemleri ile birlikte daha karmaşık kilit sistemleri olabiliyor. Bu konuda da iyi bir araştırma yapmanız iyi bir seçim açısından oldukça avantajlı olacaktır.

Çelik kapıların sorunları çok oluyor evet iyi tabi de kaparken komşu v.s çok ses çıkıyor kendine has bir sesi var bu çelik kapıların.. Eski kapılar ne güzeldi şeffaf bir tokmak oluyordu ve daire numarası yazardı :) ah eskiler ah

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 121
Geri