Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Kalorifer Temizliği Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Artık kış biterken kalorifer temizliği yapmak gerekiyor, ben üstten küçük bir boru ile temizliyorum sirke suyu ve ılık suyla karıştırıp temizliyorum ama biraz zahmetli oluyor etrafı da kirletiyorum bu sefer. Farklı bir yöntem bilen var mıdır ?

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    876,3 KB · Görüntüleme: 71

Benzer Konular

Artık kış biterken kalorifer temizliği yapmak gerekiyor, ben üstten küçük bir boru ile temizliyorum sirke suyu ve ılık suyla karıştırıp temizliyorum ama biraz zahmetli oluyor etrafı da kirletiyorum bu sefer. Farklı bir yöntem bilen var mıdır ?
Ben kendim klima taktırdım küçücük ev. Ama annemler maşallah kocaman evde baş edemez klima falan. Annemler önce Petek anahtarı ile suyunu boşaltıyor. Dyson İnce mor baslik ile süpürüyor. Sonra küçük bir sprey içine parlatıcı ve mavi güç birazcık da şu karıştırarak peteklere sıkıyor. Çoğu zaman bana yaptırır o yüzden bu kadar net biliyorum. Biraz bekler bütün kir pis akar temiz bezle durularız. Sonra temiz su dolu kaba yumuşatıcı dökeriz bir de öyle sileriz. Ne kır ne pislik kalıyor harika yöntem.

Üst İzgarayı Sökün İçine Fıs Fıs İle Sıkın Gitsin Detaya Gerek Yok Zaten Sürekli İse Meyilli Cihazlar O Yüzden Gereği Yok Derim.

Hiç peteği temizlemeyi düşünmedim üstten toz alıyordum içini temizleyecek ne olabilir ki. Bayağı uzun iş valla helal olsun :)

Parlatıcıyı spreyle sıkıp bekletin. Daha sonra su ile silin hiçbir şey kalmıyor

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 154
Geri