Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Kapı gıcırdıyor yağladım ama geçmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leila

Evin Müdavimi
Evin Durumu
Kiracı
Evde bir kapı var sürekli gıcırdıyor. açıp kapatırken baya sinir bozucu bir ses çıkarıyor. Yağlamayı denedim makine yağı sürdüm pek bir değişiklik olmadı. İlk başta azalır gibi oldu ama kısa sürede yine aynı ses geri geldi. Menteşelerden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Daha önce başına gelen var mı? Kalıcı çözümü nedir bunun?

Benzer Konular

nereyi yağladınız? üstünden aşaği dökmekle olmaz neden olmaz bazı menteşelerin üstünde delik olur ve o yağı içeri geçirir.bazılarında ise delik olmaz. kapıyı söküp üssten iç kısmı yağlayıp geri takmalısınız. sökemiyorsanız sesi kesmek zor. olmadı 3 5 mm yukarı kaldırın o şekilde alt menteşelerin buluştuğu çalıştığı kısmı yağlayıp deneyin belki keser.

Menteşelere sürmeniz gerek başka yağdan bir şey gelmiyor aklıma..

menteşenin üst tarafında delik varmış onu görmemişim ben direk menteşeye dökmüştüm. şimdi sorun kalmadı. teşekkürler

Süper bende diyorum yağlamaktan başka çözüm yok nasıl olur :) sevindim.

Evde bir kapı var sürekli gıcırdıyor. açıp kapatırken baya sinir bozucu bir ses çıkarıyor. Yağlamayı denedim makine yağı sürdüm pek bir değişiklik olmadı. İlk başta azalır gibi oldu ama kısa sürede yine aynı ses geri geldi. Menteşelerden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Daha önce başına gelen var mı? Kalıcı çözümü nedir bunun?
Kafa gıcırtısını genellikle bu tek sefer yağlamalar geçirmiyor bir de makine yağı kullanmak gerekiyor makine yağı ile güzelce yağlamak iyice sürmek sadece döküp durmasın bunu 3 gün art arda yaptığınız zaman tamamen keser

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 189
Geri