Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Karınca sorununa çözüm bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Evimi resmen karıncalar bastı, özellikle mutfağı. Ne yaptıysam gitmediler; gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Çıktıkları yerlere un ve kahve döktüm, evi ilaçlattık. Sürekli çamaşır suyu kullanıyorum ama mümkün değil, yine de bitmiyorlar.
Bu durumu yaşayan var mı? Başka ne yapmalıyım, gerçekten bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
1776110603428.webp

Benzer Konular

Karıncaların çıktığı yeri tespit edebiliyorsanız, çıkışlarına tuz ve limon sıkın.

Evimi resmen karıncalar bastı, özellikle mutfağı. Ne yaptıysam gitmediler; gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Çıktıkları yerlere un ve kahve döktüm, evi ilaçlattık. Sürekli çamaşır suyu kullanıyorum ama mümkün değil, yine de bitmiyorlar.
Bu durumu yaşayan var mı? Başka ne yapmalıyım, gerçekten bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 689
Her şeyi denedim ben limon tuz aklımıza ne gelecek ne varsa. Bebek pudrası son noktayı koydu. Heryere serp. Diye Buca köşeye koyduğu dolap içleri ben resmen bebek pudrasını bulamıştım çıktıkları her alana. Pes ettiler.

Evet sadece limon maalesef. Sakın öldürmeyin :/ birde sanırım karınca çok sıcağa geliyor aklımda öyle kalmış..

Mümkün mertebe yemek vs yendikten sonra en ufak kırıntı bırakmayın en ufacık kırıntının bile kokusunu alıyor hergeleler, bazı sitelerde tarçın bazılarında karabiber bazılarında karbonat bazılarında ise beyaz sirke dökün demişler, sırayla deneyerek birinden fayda alabilirsiniz umarım

Gerçi karbonat yanlış/fazla olmuş onu şeker ile birlikte karıştırıp hamam böcekleri için kullanabilirsiniz sanırım, öyle bir sorunu olan varsa eğer

sakın öldürmeyin eve bereket gelicek derlerdi eskiler belki biraz belki bir terfi o hanenin ekonomisinde artış olacak derlerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 689
Karıncalar da başımızın tacı ama evde değil. Bebek pudrasından yol yapın veya salatalıklarla ınanın zararsız çözümdür

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 259
Geri