Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Kızılcık meyvesi hk

egzoftalmi

Ev Sakini
Meslek
Doktor
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Bekar
Herkese iyi akşamlar öncelikle
Bayramda Kastamonu'ya gittim ve yerel bir satıcıdan taş helva ve kızılcık özü aldım.

1/6 oranında seyreltip tüketiliyormuş neyse detayları çok önemli değil ama hazır elime geçmişken bir sağlıkçı olarak kısaca bilgi vermek istedim

Kızılcık meyvesi

İdrar yolu enfeksiyonuna karşın koruyucudur uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu çekenlere araştırmasını ce doktoruna danışmasını öneririm

Glisemik indeksi düşük olduğu için kan şekerini dengede tutar --> diyabetliler size sesleniyorum 😁

Antioksidan etkisi vardır hücre yıpranmasını azaltır

Kısaca bilgi verip kaçayım tadını sevmeyen etmeyen varsa bir kere daha düşünsün

-> Alerjiniz yoksa tabii ki yoksa Allah korusun

IMG_2931.webp

Benzer Konular

Herkese iyi akşamlar öncelikle
Bayramda Kastamonu'ya gittim ve yerel bir satıcıdan taş helva ve kızılcık özü aldım.

1/6 oranında seyreltip tüketiliyormuş neyse detayları çok önemli değil ama hazır elime geçmişken bir sağlıkçı olarak kısaca bilgi vermek istedim

Kızılcık meyvesi

İdrar yolu enfeksiyonuna karşın koruyucudur uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu çekenlere araştırmasını ce doktoruna danışmasını öneririm

Glisemik indeksi düşük olduğu için kan şekerini dengede tutar --> diyabetliler size sesleniyorum 😁

Antioksidan etkisi vardır hücre yıpranmasını azaltır

Kısaca bilgi verip kaçayım tadını sevmeyen etmeyen varsa bir kere daha düşünsün

-> Alerjiniz yoksa tabii ki yoksa Allah korusun

Ekli dosyayı görüntüle 438
İçeriği çok kaliteli ve zengin görünüyor. Elbette deneyeceğim 🩷

bunu hiç denememiştim. genelde zühre ana konsantreleri var onları kullanıyorum. onların lezetide hoşuma gidiyor
sulandırıp kullanıyorsunuz. ama çabuk bitiyor. tadını yoğun almak için konsantre fazla koyunca bitiyor

bunu hiç denememiştim. genelde zühre ana konsantreleri var onları kullanıyorum. onların lezetide hoşuma gidiyor
sulandırıp kullanıyorsunuz. ama çabuk bitiyor. tadını yoğun almak için konsantre fazla koyunca bitiyor
Denemek istiyorum gerçekten...

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 154
Geri