Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Klima içerideki havayı kurutuyor nem dengesi için hangi ayarda kullanmak lazım?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Klima yaz aylarında soğutmaya soğutuyor ama odadaki nemi komple aldığı için rahatsız edici oluyor. Kıs aylarinda da yine ortamda nem kalmıyor hemen burnumuz tıkanıyor. Klimada ben dengesini sağlamak için hangi ayarı açmak lazım?

Klima yaz aylarında soğutmaya soğutuyor ama odadaki nemi komple aldığı için rahatsız edici oluyor. Kıs aylarinda da yine ortamda nem kalmıyor hemen burnumuz tıkanıyor. Klimada ben dengesini sağlamak için hangi ayarı açmak lazım?
Klimalar bildiğim kadarıyla markadan markaya değişiklik gösteriyor acaba hangi marka ona göre yardımcı olalım

DRY nem alma modu var. eğer çok nemli bir yerde yaşamıyorsanız bu modu kapatın veya aralıklarla açın.
Ek olarak fan hızını düşür. çok hızlı üflemesin. zaten odayı buz gibi yapmakta sağlığa zarar verir. onun yerine uygun dereceye getirip 2.-3. kademede fan çalışsın

DRY nem alma modu var. eğer çok nemli bir yerde yaşamıyorsanız bu modu kapatın veya aralıklarla açın.
Ek olarak fan hızını düşür. çok hızlı üflemesin. zaten odayı buz gibi yapmakta sağlığa zarar verir. onun yerine uygun dereceye getirip 2.-3. kademede fan çalışsın
Nemlendirme yapan püskürtme makineler var aslında. Hem uygun hemde ortamı nemlendiriyor. Aslında en güzeli her odaya bu nemlendirme makinelerinden almak gerekiyor

Klima kullanmayın en iyisi hiç sağlıklı gelmiyor bana illa kullanacaksanız da düşük ayarda kullanın derim.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 258
Geri