Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Klimadan Su Damlaması Sorununu Çözdüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezen

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Asistan
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Bekar
Klimamı yaz gelirken denemek için çalıştırmıştım iyi ki de çalıştırmışım çalışırken iç üniteden su damlatmaya başladı. İlk başta bozuldu ama biraz araştırınca sorunun genelde tahliye hortumundan kaynaklandığını öğrendim. Hortumu kontrol ettim hafif bir tıkanıklık olduğunu fark ettim. İnce bir tel ve su yardımıyla açtım, temizledikten sonra damlama tamamen kesildi. Benzer sorun yaşayanlar önce tahliye hattını kontrol etsin, çoğu zaman basit bir tıkanıklık olabiliyor.🙏

Klimamı yaz gelirken denemek için çalıştırmıştım iyi ki de çalıştırmışım çalışırken iç üniteden su damlatmaya başladı. İlk başta bozuldu ama biraz araştırınca sorunun genelde tahliye hortumundan kaynaklandığını öğrendim. Hortumu kontrol ettim hafif bir tıkanıklık olduğunu fark ettim. İnce bir tel ve su yardımıyla açtım, temizledikten sonra damlama tamamen kesildi. Benzer sorun yaşayanlar önce tahliye hattını kontrol etsin, çoğu zaman basit bir tıkanıklık olabiliyor.🙏
Bu klimalar ve kombiler yazdan kışa kıştan yaza dönerken mutlaka bir arıza veriyor bence mevsim geçişleri takip ediyorlar. Bakım zamanı gelmiş oluyor içinde su birikmiş oluyor su bitmiş oluyor yani bunları Bir senede bir işte mevsim geçişlerinde takip ettirmek önemli.

klımayı kışında olsa çalıştırın. içinde kı gaz donmasın yer değişimi yapsın.

Evet işyerimizde çok akıtıyordu hep hortumla halletmeye çalışıyorduk ama sonra klimayı kaldırdık bu dediğinize bir gün ihtiyacımız olabilir tşk

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 143
Geri