Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Koltuk takımı döşeme yenileme maliyeti çok tutar mı? Yeni koltuk almalı mı?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Koltuk takımımı özel gürgenden yapılmış tasarım bir model olarak almıştım. Şimdi yeni çıkan modellere bakıyorum kalitesiz ve modellerinde içime sinen olmuyor. Hem maliyeti düşürmek hem de hala taş gibi olan koltuklarımı yenilemek için döşeme yenilemeye karar verdim. Bu konuda hizmet veren ya da daha önce koltuklarını bu şekilde yenileyen kimse oldu mu? Yeni koltuk takımı alacak kadar maliyeti yoktur diye umuyorum.

yarı fiyatna filan denk gelebilir kaplama yapanlara sorun kumaşa görede fiyat değişiyor.

en mantıklısı koltuk örtüsü olacaktır.

Eğer koltuk ana iskeletelriniz sağlamsa ki gürgen malzeme demişsiniz en sağlam yapıda olması gerek, Yeni koltuk işini girmeyin. Yeni alacağınız koltukların elinizdekinden daha dayanıksız olacağı kesin. Ben daha önce sünger dahil yenileme yaptım. Sünger sertliği ve kumaş kalitesi maliyeti değiştiren unsurlar. Yeni koltuktan daha ucuza gelir. Seçtiğiniz malzemeye göre çok yüksek fiyatada çıkabilir. Tabi bu tercih meselesi ama ortalama gündelik kullanım için seçilecek malzemeler ile maliyet kesinlikle yenisinden ucuza gelir.

Minderlerin yüzü değişebilir. Şimdi 2.el fiyatları bile uçmuş koltuk takımlarının ve sıfırlar cep yakıyor.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 177
Geri