Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Köyde bahçelere yürüyüş yolu yapmak için kalıp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Bugün bir video gördüm. Bu ne kalıbı diye araştırırken ürünü buldum.

Köy evlerinde, köy bahçelerinde düzgün bir şekil vererek beton dökerek çok güzel yürüme yolu yapılabilir. Zaten fotoğraflara bakarsanız anlayacaksınız.

Ürün adı Çim aparatı, çim ayırıcı olarak geçiyor. Aslında peyzaj için kullanılan bir ürün ama bunu yürüyüş yolu yapımında kullanmak gayet mantıklı olmuş. Sizlere de tavsiye olsun diye paylaşıyorum.

IMG_7452.webp
IMG_7451.webp
IMG_7453.webp

25 metresi 1.200₺
Daha basit olanları da var 15 metresi 500₺ kalıp için basit olanlardan 30 metre alıp 1.000₺ vermek daha mantıklı. Trendyol gibi sitelerden yorumlara ve görsellere bakarak fikir alabilirsiniz.