Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Kumru yuva yapmış! Gitmiyor Ne yapacağım

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Balkonumda fazla eşyaları koymak için raflı bir dolap var. Üstüne davetsiz misafirler diyeyim ben kumrular yuva yapmış. Yuvada bir kuş oturuyor kovalayinca da uçup kaçmıyor. Komşular kumru biti olursa evden günlerce çıkmaz dedi 😢 bende kuşlardan çok korkuyorum elime de alamam. Kuş bitlenirse evin ilaclanmasi gerekir. Acil yardım please!

Benzer Konular

Balkonumda fazla eşyaları koymak için raflı bir dolap var. Üstüne davetsiz misafirler diyeyim ben kumrular yuva yapmış. Yuvada bir kuş oturuyor kovalayinca da uçup kaçmıyor. Komşular kumru biti olursa evden günlerce çıkmaz dedi 😢 bende kuşlardan çok korkuyorum elime de alamam. Kuş bitlenirse evin ilaclanmasi gerekir. Acil yardım please!
Maalesef gitmiyorlar. Kumrular korkarsa yavrularını koyar gider. Kendileri gidene kadar yapacak hiçbir şey yok. Kumrular ne kadar kovarsanız o kadar gelir. Kendi haline birakin

Balkonunuza veya pencerenize kumru yuva yaptıysa ve gitmiyorsa, bu durum genellikle kuluçka döneminde olduklarını gösterir. Kumrular, yumurtadan çıktıktan sonra yavrular yaklaşık 3 hafta içinde uçma kabiliyeti kazanır

Yazık ya gitmesin ne zararı var ki kumru zaten ele gelmez sizden kaçar.. Pisletiyorlar biraz ama canları sağolsun bence.. zaten yavruları olduktan sonra 10-15 gün içinde uçuyorlar yerlerinden ederseniz gerçekten üzülürsünüz..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 120
Geri