Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Kurban bayramı öncesi evde hazırlık süreci nasıl yapıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leila

Evin Müdavimi
Evin Durumu
Kiracı
kurban bayramı yaklaşıyor. evde ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz?
Ev temizliği olsun, tatlı-yiyecek gibi hazırlıklar olsun. neler yapıyorsunuz?
Daha erken olabilir ama sorayım istedim. kurbana kadar bol bol konuşuruz :)

Benzer Konular

Evdeki bütün kesici aletleri bileyliyoruz :)

Valla bayram için özeli bir hazırlık hiçbir zaman yapmıyoruz desem yeridir. Temizlik zaten rutin yapılan birşey. Bayram için ekstra bir çabaya gerek görmüyoruz. Günümüzde bayramlar artık anlamını yitirip sıradanlaştığı için eski gelenekler devam etmiyor. Doğal olarak da çok az bir kesim dışında kimsenin eskisi gibi bayrama özel hazırlık yaptığını da düşünmüyorum. Bayramın ilk günü herkes arayacağını arar, Ziyaret edeceği büyükler varsa bir görünür sonrası kafa dinleme moduna geçiş olur.

kurban bayramı yaklaşıyor. evde ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz?
Ev temizliği olsun, tatlı-yiyecek gibi hazırlıklar olsun. neler yapıyorsunuz?
Daha erken olabilir ama sorayım istedim. kurbana kadar bol bol konuşuruz :)
Vallahi ben bütüne bağladım her gün sabah kahvemi içiyorum kahvemi içtikten sonra rutin süpürüyorum siliyorum camları alıyorum bir kat buzdolabı hazırlığı içinse sarması sardım kuru dolma yaptım ve hazır böreklerden attım dolaba bu kadar benden

Ne hazırlığı pardon? ben bu bayramı tasvip etmediğim gibi aksine çok özensiz olduğumdan daha paspal oluyorum bile isteye.. O yüzden sevmem bayramları veganım veganizm özgürlüktür.. Lütfen şimdi beni kimse linçlemesin bu düşüncedir, inançtır öyle ya da böyle ya da ne düşünürseniz düşünün cevap vermeyeceğim..

Ne hazırlığı pardon? ben bu bayramı tasvip etmediğim gibi aksine çok özensiz olduğumdan daha paspal oluyorum bile isteye.. O yüzden sevmem bayramları veganım veganizm özgürlüktür.. Lütfen şimdi beni kimse linçlemesin bu düşüncedir, inançtır öyle ya da böyle ya da ne düşünürseniz düşünün cevap vermeyeceğim..
Kendi doğrusunu etrafına diretmeyen her türlü düşünce, inanış veya yaşam tarzına saygı duyarım. Sizin düşünceniz linç edilecek bir durum değil zaten. Gerçi ülke olarak bulunduğumuz durumda her şey linç konusu haline gelmiş olsa da beslenme tarzı ve canlıya duyulan saygından doğan Veganizm bana göre bir tercih meselesi olup toplumsal sorun olacak bir konu değildir.

Son düzenleme:
tek değişiklik parayı denkleştirmek :D erkekleri tek gayesi heralde ha birde bıçakları biletmek

Kendi doğruğunu etrafına diretmeyen her türlü düşünce, inanış veya yaşam tarzına saygı duyarım. Sizin düşünceniz linç edilecek bir durum değil zaten. Gerçi ülke olarak bulunduğumuz durumda her şey linç konusu haline gelmiş olsa da beslenme tarzı ve canlıya duyulan saygından doğan Veganizm bana göre bir tercih meselesi olup toplumsal sorun olacak bir konu değildir.

Anlayışınız için teşekkürler keşke herkes sizin kadar duyarlı ve anlayışlı olsa.. Herkesin başına darısı..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 215
Geri