Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Kuru eller için kurtarıcı yoğun bakım etkili krem

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Ben bir süredir Neutrogena norveç formüllü el kremini kullanıyorum ve özellikle ellerim çok kuruduğunda gerçekten farkını hissediyorum yapısı yoğun olmasına rağmen sürdükten sonra hemen emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor az bir miktar bile yettiği için uzun süre gidiyor

Özellikle soğuk havalarda ya da sürekli el yıkamaktan dolayı kuruyan çatlayan elleri çok hızlı toparlıyor sürdükten sonra eller daha yumuşak ve pürüzsüz hissediliyor kokusu da rahatsız edici değil hafif ve temiz bir koku bırakıyor gün içinde çantamda taşıyıp sık sık kullanıyorum

Ben bunu genelde Migros Gratis ve Watsons gibi yerlerde görüyorum fiyatı boyutuna göre değişiyor ama bu küçük tüp hali ortalama 70 120 lira civarında oluyor indirim dönemlerinde daha uyguna da bulunabiliyor kuru el problemi olanlar için gerçekten kurtarıcı bir ürün diyebilirim kesinlikle deneyin

IMG_0055.webp

Benzer Konular

Kesinlikle çok güzel. Bende kullanıyorum tavsiye ederim. Yumuşacık yapıyor elleri

Kuru eller için doğal bir şey kullanmak isterseniz, her gün içtiğiniz Türk kahvesinin telvesini elinize sürün. Ve bu şekilde bir kaç dakika bekletin. Peeling etkisi yapacak ve kahve içeriğindeki yağ sayesinde de ellerinizi nemlendirecektir. Pek çok kişi bu uygulamayı cilt için biliyor. Ancak ellerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Neutrogena gerçekten mükemmeldir. Elleri yağ içinde bırakmak gibi değil vücudun ihtiyacı olan nemlendirme hissiyatı ile rahatlatıyor.

Ben bir süredir Neutrogena norveç formüllü el kremini kullanıyorum ve özellikle ellerim çok kuruduğunda gerçekten farkını hissediyorum yapısı yoğun olmasına rağmen sürdükten sonra hemen emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor az bir miktar bile yettiği için uzun süre gidiyor

Özellikle soğuk havalarda ya da sürekli el yıkamaktan dolayı kuruyan çatlayan elleri çok hızlı toparlıyor sürdükten sonra eller daha yumuşak ve pürüzsüz hissediliyor kokusu da rahatsız edici değil hafif ve temiz bir koku bırakıyor gün içinde çantamda taşıyıp sık sık kullanıyorum

Ben bunu genelde Migros Gratis ve Watsons gibi yerlerde görüyorum fiyatı boyutuna göre değişiyor ama bu küçük tüp hali ortalama 70 120 lira civarında oluyor indirim dönemlerinde daha uyguna da bulunabiliyor kuru el problemi olanlar için gerçekten kurtarıcı bir ürün diyebilirim kesinlikle deneyin

Ekli dosyayı görüntüle 151
Marka olarak çok iyi. Cilde asla zarar vermiyor ve alerji asla yapmıyor. Harika ürün tavsiyesi için teşekkürler..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 192
Geri