Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Makinenizin Ömrünü Uzatın

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Çamaşır makinenizin en büyük düşmanı olan kirece karşı etkili bir kalkan oluşturan Mintax Kireç Önleyici, makinenizin ömrünü uzatmak ve performansını korumak için tasarlanmış oldukça pratik bir çözüm. Kireç birikiminin önüne geçtiği yetmezmiş gibi daha az enerji sağlamanızı ve ekonominizi ve makineniz de korumanız sağlıyor deneyimlerimde şunu da fark ettim çamaşırlarım kesinlikle daha temiz ve daha yumuşak çıkıyor tavsiye ediyorum
IMG_0411.webp

Son düzenleme:
Çamaşır makinenizin en büyük düşmanı olan kirece karşı etkili bir kalkan oluşturan Mintax Kireç Önleyici, makinenizin ömrünü uzatmak ve performansını korumak için tasarlanmış oldukça pratik bir çözüm. Kireç birikiminin önüne geçtiği yetmezmiş gibi daha az enerji sağlamanızı ve ekonominizi ve makineniz de korumanız sağlıyor deneyimlerimde şunu da fark ettim çamaşırlarım kesinlikle daha temiz ve daha yumuşak çıkıyor tavsiye ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 267
Makinelerin en büyük düşmanı kireçlenme. Her şeyi denememe rağmen bulunduğumuz bölgenin sularından kaynaklı aşırı derecede kireçlenme ile karşı karşıya kalınıyor. Bunun için kireç önleyici kullanımını tabiki bende tavsiye ediyorum tabiki. Ama ben geçici çözümleri pek sevmem o nedenle kireç önleyici bir aparat aldım. Kalıcı bir çözüme kavuştum bu ürün sayesinde. Linkini bırakıyorum..

ben hep makinelerin önerdiği markaları kullanmayı tercih ederim. yani bosch markası finish'i tavsiye ediyorsa onu kullanırım. en azından sıfır aldığım cihazlarda. adamların bi bildiği var diye düşünürüm. tabi reklam sponsor ayrı konu ama makinesine de zarar verecek veya işe yaramayacak ürünü tavsiye etmez

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 151
Geri