Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Musluktaki Lekelerim Çıkmıyor Ne Yapabilirim ?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Merhaba
Banyodaki muslukta oluşan kireç ve su lekelerini ne yaptıysam çıkaramadım özellikle beyaz beyaz izler kalıyor
Normal temizlik ürünleri kullandım ama çok etkili olmadı.
Sizce bu lekeler neden oluşur ve en iyi nasıl temizlenir .Evde sirke karbonat gibi yöntemler işe yarar mı musluğu çizmeden temizlemenin bir yolu var mı
Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?
IMG_7785.webp

Merhaba
Banyodaki muslukta oluşan kireç ve su lekelerini ne yaptıysam çıkaramadım özellikle beyaz beyaz izler kalıyor
Sizce bu lekeler neden oluşur ve en iyi nasıl temizlenir .Evde sirke karbonat gibi yöntemler işe yarar mı musluğu çizmeden temizlemenin bir yolu var mı
Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 721
Banyo kireç sökücü spreyler kullanıyorum ben üzerinden kurulama yaptıktan sonra Bebek yağı ile siliyorum. Uzun zaman lekelenme yapmıyor. Bebek yağını ama tamamen kuruduktan sonra yapmak gerekiyor

Cif kireç çözücü deneyin mutlaka mavi olanından. Ve tel kullanın.

klozet vanaları genelde o şekilde dir. 1 2 hafta kulanmayın gelin bakın pas lekesi olur. altta biriken suda hafif hareket varsa vana değişimi yapın su boşuna akmasın.

uzun süreli seyahatlerde ise ana su vanasını kapatın klozette ki ve su tesisatındakı suları boşaltin. haznede filan su kalmasın

ek olarak en önemli etken ise musluğun markasıdır.bazı musluklar kullanım yada kullanılan temizlik kimyasalları sonucu üzerinde leke vs oluşabiliyor.

eca almıştım onda öyle bir sorun yaşadım. kaç yıldır maşallah taş gibi ama 4 5 yıl önce Ar marka aldım sağolsun üstü rengi benzi attı gitti. duşta kı yukarı aşağı yönlü ayar zımbırtısı desen oda çıktı gitti. o yüzden bazıları leke değil kaplamanın zarar görmesinden kaynaklı olabilir.

Cif kireç çözücü mavi olanından alın sıkın bekleyin ama burnunuzu kapatın zira çamaşır suyu kokusu etkisi yaratıyor.. Daha sonra telleyin gerçekten farkı farkedeceksiniz.

Merhaba
Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 721
Kireç sökücü maddeler en güzel temizleyen çözelti oluyor aslında ama kalıcı olması için kireçle çözüm bulmak lazım kireç engelleyici filtre taktırmak en iyi çözüm gibi geldi

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 167
Geri