myseriii
Evin Müdavimi
- Meslek
- Öğretmen
- Evin Durumu
- Kiracı
- İlişki Durumu
- Evli
Eski evlerin ya da kanalizasyon alt yapısı kötü olan evlerin en belirgin sorunlarından biri maalesef giderlerden gelen kötü kokular. Evi ne kadar temiz tutsak da koku geldiği anda sanki bütün ev kirliymis gibi bir his oluşuyor. Özellikle banyo gideri çok sık koku yapar oldu. Gider kapatıcı almama rağmen koku hala geliyor. Mutfakta da aynı sorunu yaşıyorum. Camları açıp havalandırma yapmadan mutfakta duramaz oldum. İnternette yazan çoğu yöntemi de denedim ama olmadı.
Giderin üzerine 4 5 yemek kaşığı karbonat koyup üzerine bir çay bardağı kadar sirke dökünce koku birkaç günlüğüne gidiyor ama kısa süre sonra yeniden koku gelmeye başlıyor.
Gider borularında sorun olabilir diye mutfağın borularını da değiştirdik. Yine fayda etmedi. Sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı? Ya da sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Giderin üzerine 4 5 yemek kaşığı karbonat koyup üzerine bir çay bardağı kadar sirke dökünce koku birkaç günlüğüne gidiyor ama kısa süre sonra yeniden koku gelmeye başlıyor.
Gider borularında sorun olabilir diye mutfağın borularını da değiştirdik. Yine fayda etmedi. Sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı? Ya da sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Ekli dosyalar