Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Mutfak ve banyo giderinden kötü koku geliyor!

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Eski evlerin ya da kanalizasyon alt yapısı kötü olan evlerin en belirgin sorunlarından biri maalesef giderlerden gelen kötü kokular. Evi ne kadar temiz tutsak da koku geldiği anda sanki bütün ev kirliymis gibi bir his oluşuyor. Özellikle banyo gideri çok sık koku yapar oldu. Gider kapatıcı almama rağmen koku hala geliyor. Mutfakta da aynı sorunu yaşıyorum. Camları açıp havalandırma yapmadan mutfakta duramaz oldum. İnternette yazan çoğu yöntemi de denedim ama olmadı.
Giderin üzerine 4 5 yemek kaşığı karbonat koyup üzerine bir çay bardağı kadar sirke dökünce koku birkaç günlüğüne gidiyor ama kısa süre sonra yeniden koku gelmeye başlıyor.
Gider borularında sorun olabilir diye mutfağın borularını da değiştirdik. Yine fayda etmedi. Sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı? Ya da sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekli dosyalar

• 17749009645942564804079598330786.webp
    17749009645942564804079598330786.webp
    777,1 KB · Görüntüleme: 71

Benzer Konular

Alttan Boruya U Deseni Verildi Mi? Boruda Su Olmalı kı Kokuyu KEssin. Gırrtlak Borunun Tesisata Giren Kısmında Armut Conta Olmalı. Eskimiş Boşluk vs Varsa Oda Etkiler ve Koku Yapar.Bunlara Rağmen Geliyorsa Borunun İçinde kı Kalıntılardan da Olabilir Boruyu Komple Dışarıya Alın ve Tüm Tırtıklarını Açıp Uzatın. İçine Tekrar Sıcak Su İle Temizlik Yapın.Yapışan Pislik vs Çıksın Gitsin Fark Etmesi Gerek.

Yaptıklarınız geçici çözümler bence bir tesisatçı çağırın apartmanda bir sorun oluyor olabilir.

Eski evlerin ya da kanalizasyon alt yapısı kötü olan evlerin en belirgin sorunlarından biri maalesef giderlerden gelen kötü kokular. Evi ne kadar temiz tutsak da koku geldiği anda sanki bütün ev kirliymis gibi bir his oluşuyor. Özellikle banyo gideri çok sık koku yapar oldu. Gider kapatıcı almama rağmen koku hala geliyor. Mutfakta da aynı sorunu yaşıyorum. Camları açıp havalandırma yapmadan mutfakta duramaz oldum. İnternette yazan çoğu yöntemi de denedim ama olmadı.
Giderin üzerine 4 5 yemek kaşığı karbonat koyup üzerine bir çay bardağı kadar sirke dökünce koku birkaç günlüğüne gidiyor ama kısa süre sonra yeniden koku gelmeye başlıyor.
Gider borularında sorun olabilir diye mutfağın borularını da değiştirdik. Yine fayda etmedi. Sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı? Ya da sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Giderleri düzenli olarak temizleyin haftada bir. Temizleme maddesi dökün zamanla bitiyor yani bu kokuların sorunu aslında tamamen farklı gider değiştirebilirsiniz kesin çözüm

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 146
Geri