Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Nasıl Yapılır? Mutfakta Yağ Buharı Dolap İçine Giriyor Nasıl Engellerim?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Yemek yaparken oluşan yağ buharı zamanla sadece ocak çevresine değil, üst dolapların içine kadar giriyor. Özellikle kapak kenarlarında yapışkan bir tabaka oluşmaya başladı ve temizlemesi zor oluyor. Aspiratör kullanıyorum ama yeterli gelmiyor gibi. Dolap içlerinin bu şekilde yağlanmasını önlemek için ne yapılabilir?

Benzer Konular

Yemek yaparken oluşan yağ buharı zamanla sadece ocak çevresine değil, üst dolapların içine kadar giriyor. Özellikle kapak kenarlarında yapışkan bir tabaka oluşmaya başladı ve temizlemesi zor oluyor. Aspiratör kullanıyorum ama yeterli gelmiyor gibi. Dolap içlerinin bu şekilde yağlanmasını önlemek için ne yapılabilir?
Haftada bir yağ çözücü ile silmekten başka bir isimleriniz yok eğer kimyasallara karşıysanız bunu parlatıcı ile de yapabilirsiniz maalesef aynı sorun her evde yaşanıyor düzenli temizledikten sonra bunun sorun edeceğini düşünmüyorum

Aspiratör havalandırma bacası tam çekmiyor olabilir. Eğerki normal bir buharı aspiratör veya davlumbaz kolayca çekmiyorsa sorun ya cihazda ya da bacadadır.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 116
Geri