Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Ocak Demirlerini Tertemiz Yapmak İçin…

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eklc

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Tasarımcı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Ocak demirlerini pırıl pırıl yapmak için bunu bir deneyin derim. Genişçe bir kaba ya da lavaboya bolca kaynar su doldur, içine de göz kararı arap sabunuyla çamaşır sodasını ekleyip karıştırın. Demirleri bu karışımın içinde bir süre, yağlar iyice yumuşayana kadar bekletin. O inatçı yağ tabakası falan kalmıyor zaten, suyun içinde resmen kendiliğinden sökülüp gidiyor. En son telle veya süngerle üstünden geçip durulayın. ilk günkü gibi tertemiz oluyorlar. Açıkçası ben ekstra bir ürün aramak yerine, her yerde bulabileceğim bu ürünlerle yapıyorum. Bu kadar etkili olacağını sanmıyordum ama oldu. Bir şans verin derim.

Ekli dosyalar

• BF14DFB9-61EC-4399-BC9B-9FBE5019FE74.webp
    BF14DFB9-61EC-4399-BC9B-9FBE5019FE74.webp
    988,7 KB · Görüntüleme: 96

Benzer Konular

bu ikili bu ara çok popüler. sürekli reelslerde karşıma çıkıyor. bir zararı varmı yokmu bilmiyorum ama ben daha kullanmadım. her yerin temizliğinde herkes kullanmaya başladı
arapsabunu.webp

bu ikili bu ara çok popüler. sürekli reelslerde karşıma çıkıyor. bir zararı varmı yokmu bilmiyorum ama ben daha kullanmadım. her yerin temizliğinde herkes kullanmaya başladı
Ekli dosyayı görüntüle 239
Çamaşır sodası doğal minarelerden oluşuyormuş. Kimyasallara nazaran temizlikte kullanma daha mantıklı olabilir. Etkisini bilemem işe yarar mı. Ama cildinizin tahriş olmaması için temas etmemesine dikkat edin. Eldiven falan kullanın. Her temizlikte eldiven bence önemli. Çamaşır suyu ve diğer kimyasallar hep vücudumuza değiyor. Oldukça zararlı

Asperox sarı ve mavi güç pratik ve güzel kokulu ürünler tavsiye ederim

Sırf bu yüzden kaç kere elektrikli demiri olmayan ocak almak istedim ama çok pahalı doğalgazlı ocağın demirleri çok sinir bunu çok sorgulamıştım çünkü ne yaparsam yapayım demirlerde ki artığı yapış yapışlığı yok edemedim. Deneyeceğim bu tekniğinizi. Sizin demirler gene iyi miş bizim çok kaba.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 200
Geri