Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Onvo Dikey Süpürge İnceleme ve Yorumlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Dostlar herkese selamlar,
1 yıl önce bir Youtube kanalı açmıştım. Bugün itibariyle adını değiştirerek "EV HAYATI" yaptım. Yine 1 yıl önce Onvo'nun dikey süpürgesini inceleme videosunu yayınlamıştım. Ev için yeni bir süpürge bakarken sıkça gördüğüm Onvo dikey süpürgeyi satın alıp sonrasında incelemesini yaptım.

Onvo'dan önce yıllardır kullandığım klasik Philips süpürgem vardı. Ama dikey süpürgeler gerçekten anlatıldığı kadar pratik mi diye denemek istedim.

Biraz araştırınca uygun fiyatlı dikey süpürgelerin çoğunun benzer olduğunu fark ettim. Çok düşünmeden Onvo OVDSS01 modelini aldım. Aşağıdaki video ilk satın aldığımda yaptığım incelemeler ve görüşlerimi içermektedir.

1 yıl boyunca kullandıktan sonra şunu söyleyebilirim.
-Çok yüksek bir çekim gücü yok.
-Günlük gırgır işlerinde kullanılacak bir ürün
-Yeni Phlipls kablolu süpürge almıştım, dikey süpürgenin hiç çekim gücü olmadığını gördüm.
-Komple 3+1 bir evi tek şarjda süpürmek mümkün değil.
- Küçük evler için ideal

Yani dikey süpürge günlük kullanım için güzel ama tek başına yeter mi, orası biraz soru işareti.

üstad öncelikle kanalda da başarılar dilerim, bu eski makinenin sesine dik olan makinenin 2.ci kademe sesi denk geliyor gibi, 3.cü kademede biraz bir tık artıyor gibi oda büyük ihtimal dik olanın sesi azcık tiz olduğundan her halde, bana öyle geldi

Dostlar herkese selamlar,
1 yıl önce bir Youtube kanalı açmıştım. Bugün itibariyle adını değiştirerek "EV HAYATI" yaptım. Yine 1 yıl önce Onvo'nun dikey süpürgesini inceleme videosunu yayınlamıştım. Ev için yeni bir süpürge bakarken sıkça gördüğüm Onvo dikey süpürgeyi satın alıp sonrasında incelemesini yaptım.

Onvo'dan önce yıllardır kullandığım klasik Philips süpürgem vardı. Ama dikey süpürgeler gerçekten anlatıldığı kadar pratik mi diye denemek istedim.

Biraz araştırınca uygun fiyatlı dikey süpürgelerin çoğunun benzer olduğunu fark ettim. Çok düşünmeden Onvo OVDSS01 modelini aldım. Aşağıdaki video ilk satın aldığımda yaptığım incelemeler ve görüşlerimi içermektedir.

1 yıl boyunca kullandıktan sonra şunu söyleyebilirim.
-Çok yüksek bir çekim gücü yok.
-Günlük gırgır işlerinde kullanılacak bir ürün
-Yeni Phlipls kablolu süpürge almıştım, dikey süpürgenin hiç çekim gücü olmadığını gördüm.
-Komple 3+1 bir evi tek şarjda süpürmek mümkün değil.
- Küçük evler için ideal

Yani dikey süpürge günlük kullanım için güzel ama tek başına yeter mi, orası biraz soru işareti.
Dik Süpürge kullanıyordum bende. Ama kullandıkça verim gücü çekim gücü azalıyor. Robot süpürgeye geçtim..🙏🏻🤔

Dik süpürgeler genelde dandik oluyor.. Çünkü niye insanı yormuyor ben hep şunun kanaatindeyim yormayan kolay şeylerin sonu da dandik olıyor bu eşyalarda da böyle. Neden eski normal süpürgeler toz torbalı yani vakum gibi çekerken bunlar çekmiyor fasa fiso.

Bu dikey süpürgeler de ayrı bir nimet ya. Bir şey döküldümü hooooooop 2 dakikada hallediyorsun mis gibi.

Dik süpürgeler genelde dandik oluyor.. Çünkü niye insanı yormuyor ben hep şunun kanaatindeyim yormayan kolay şeylerin sonu da dandik olıyor bu eşyalarda da böyle. Neden eski normal süpürgeler toz torbalı yani vakum gibi çekerken bunlar çekmiyor fasa fiso.
Ama söylediğiniz doğru dik süpürgeden dik süpürgeye değişir eski tiptik süpürgeleri yararlı bulmuyorum çekim gücü bile yok ama daha son olsun diğer markalar olsun yeni trend ışıklı modeller bir harika kullanın derim kullandıktan sonra o eski vakumlu süpürgeleri direkt konteyner çöplerin önüne koyarsınız

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 263
Geri