Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çözüldü Parke ve Zemin Sorununa Pratik Çözüm Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berrin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berrin

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Bankacı
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Sözlü
Parke ve zemin için evde işimi kolaylaştıran daha pratik bir rutin oluşturdum ve baya bir fark etti.
Öncelikle oynayan ya da arası açılan parkeleri fark edince küçük dolgu ile kapattım, ses esneme kaymalar azaldı.Mobilyaların altına kaydırmaz yumuşak parçalar koydum, hem çizilmiyor hem de rahat hareket ediyor.Yerde hafif yamukluk varsa ince bir şey koyarak dengeledim, masa sandalye sallanmıyor artık.Kapı yere sürtüyorsa altını çok az zımparalayarak sorunu çözdüm.Soğuk gelen yerlerde zemine ince bir katman ekleyince hem daha sıcak oldu hem de konfor arttı.Gıcırdama olan yerleri sabitleyince ses tamamen kesildi.Böyle küçük dokunuşlarla hem kullanım kolaylaştı hem de zemin daha sağlam hale geldi evde kolaylıkla deneyebilirsiniz 🙏

Parke ve zemin için evde işimi kolaylaştıran daha pratik bir rutin oluşturdum ve baya bir fark etti.
Öncelikle oynayan ya da arası açılan parkeleri fark edince küçük dolgu ile kapattım, ses esneme kaymalar azaldı.Mobilyaların altına kaydırmaz yumuşak parçalar koydum, hem çizilmiyor hem de rahat hareket ediyor.Yerde hafif yamukluk varsa ince bir şey koyarak dengeledim, masa sandalye sallanmıyor artık.Kapı yere sürtüyorsa altını çok az zımparalayarak sorunu çözdüm.Soğuk gelen yerlerde zemine ince bir katman ekleyince hem daha sıcak oldu hem de konfor arttı.Gıcırdama olan yerleri sabitleyince ses tamamen kesildi.Böyle küçük dokunuşlarla hem kullanım kolaylaştı hem de zemin daha sağlam hale geldi evde kolaylıkla deneyebilirsiniz 🙏
Gerçekten çok faydalı bilgiler vermişşiniz teşekkür ederiz. Parke sorunları evde bitmiyor en güzeli her sene bu sekılde konforunu artırmak tadılatını yapmak ufak tefek

Parke altında zaten şilte vs yokmu? o zaman kendisi çarpılmış esnmiş olabilir yoksa o kadar ses yapmamalı. boşluklarıda mümkünse köşelere doğru vurarak almaya bakın. yani şıkıştırın dolgusuz kurtarması gerek

Faydalı ve dediğiniz gibi pratik gözüküyor alt komşu için sandalye çözüm yolu bulundu :)

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 128
Geri