Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Parkelerde yaşadığım sorun ve çözüm arayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Bizim parkeleri yapan ustanın işçiliğini görmenizi isterdim arkadaşlar. En ufak bir darbede parçalar yerinden çıkıyor. Özellikle boruların etrafına yaptığı çerçeveler hemen attı; adeta yapboz gibi oldu. Silip süpürdükçe parçaları tekrar yerlerine koymak zorunda kalıyorum 😅
Silikonla yapıştırsam tutmazsa altından çirkin bir görüntü olur diye denemedim. Acaba mobilya yapıştırıcısıyla yapıştırsam sağlam olur mu? Bu durumu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?

IMG_4293.webp

ben ya slikon yada cam çivisi vs ile yapardım. asıl soru şu petek borusu sonradan mı takıldı? onlar neden duvardan gitmiyor? hadi gitmiyor neden 2 si aynı yerden yukarı çıkmış? diğeri yandan çıkmalıydı.

Bizim parkeleri yapan ustanın işçiliğini görmenizi isterdim arkadaşlar. En ufak bir darbede parçalar yerinden çıkıyor. Özellikle boruların etrafına yaptığı çerçeveler hemen attı; adeta yapboz gibi oldu. Silip süpürdükçe parçaları tekrar yerlerine koymak zorunda kalıyorum 😅
Silikonla yapıştırsam tutmazsa altından çirkin bir görüntü olur diye denemedim. Acaba mobilya yapıştırıcısıyla yapıştırsam sağlam olur mu? Bu durumu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 701
Lamine parke tutkalları var. Pek çok online sitede bulabilirsiniz. Belki mobilyacılarda bile vardır bilemiyorum. O fark et tutkalları hem güçlü yapıştırma özelliğine sahip hem de sırf bunun için üretilmiş. Parke tutkallarını alıp deneyebilirsiniz ama yine de tutkalı çok fazla dökmemenizi tavsiye ederim hani taşmazsa bir problem olmaz diye düşünüyorum

ben ya slikon yada cam çivisi vs ile yapardım. asıl soru şu petek borusu sonradan mı takıldı? onlar neden duvardan gitmiyor? hadi gitmiyor neden 2 si aynı yerden yukarı çıkmış? diğeri yandan çıkmalıydı.
Bizde bilmiyoruz usta ne yaparsa doğrusu o zannediyoruz🤷‍♀️

Bizde bilmiyoruz usta ne yaparsa doğrusu o zannediyoruz🤷‍♀️
yapışkanı yarın sökersen zemine zarar verir.

bana kalırsa en mantıklısı hafif bir slikon sürüp yapıştırmak.yarın sökersende başı ağrımaz alttan kaplamayı vs yi söküp getirmez. çivi belki iz bırakır ama oda 2.alternatif. ustaya bakmayın aynı sanayidekiler gibi benim bildiğim doğrudur kafasındalar. halbuki ne mühendislik adına ne ileriye dönük bilgileri yok. o kafayla olamazda

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 208
Geri