Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru pencere bakımı yaptıranlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gezgin

Ev İnsanı
Evin Durumu
Kiracı
böyle bir sektör var. pimapen, cam işi falan yapanlar bakım da yapıyor. Fitil değiştirme, ayar yapma, varsa sorunları halletme gibi işler yapıyor. Ben yıllardır oturduğum evde böyle bir şey yaptırmadım bir sorunda yaşamadım.

ne için yaptırılıyor bunlar tam olarak ne tür sorunlarda yaptırıyorsunuz varmı net bilgisi olan. veya sorun olmasa da yaptırmak bir işe yararmı

muhtemelen yaz kış ayarları + pencereler sürtme düşme vs varsa menteşe ve fitil kontrolu yapıyorlardır. eliniz yatkın değilse sorunlu pencere varsa mantıklı tabi.

yaz kış ayarları var onları kendiniz yapabilirsiniz

böyle bir sektör var. pimapen, cam işi falan yapanlar bakım da yapıyor. Fitil değiştirme, ayar yapma, varsa sorunları halletme gibi işler yapıyor. Ben yıllardır oturduğum evde böyle bir şey yaptırmadım bir sorunda yaşamadım.

ne için yaptırılıyor bunlar tam olarak ne tür sorunlarda yaptırıyorsunuz varmı net bilgisi olan. veya sorun olmasa da yaptırmak bir işe yararmı
Mutlaka yaz ve kış aylarına özel düzenli bakım ve onarım yapılması gerekiyor. Tıpkı her sene kombı ve petek bakımı gibi. Eskımıs ve hava şartlarından dolayı yıpranmış olan silikon ve köşeleri değiştirme kışın da su sızıntısı gibi durumlarda faydalı. Gerçekten katılıyorum böyle bir sektörde var gerçekten...

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 292
Geri