Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Pimapen penceredeki etiketler nasıl çıkar?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Pimapen pencereler takıldıktan sonra üzerinde kalan kağıt ya da yapıştırma şeklinde etiketler oluyor. Bu etiketleri çıkarmak için telle ovalamaktan tutunda permatikle kazimaya kadar her yolu denedim. Bir türlü çıkmayan bu etiketler için bir çözüm yok mu?

Benzer Konular

Pimapen pencereler takıldıktan sonra üzerinde kalan kağıt ya da yapıştırma şeklinde etiketler oluyor. Bu etiketleri çıkarmak için telle ovalamaktan tutunda permatikle kazimaya kadar her yolu denedim. Bir türlü çıkmayan bu etiketler için bir çözüm yok mu?
Parlatıcı dolu bir suya biraz karbonat ekle ve ondan sonra cam sil fısfısı ile oralara püskürt bunu. Bir yarım saat kalsın ondan sonra bu ama terleme çünkü çiziliyor ondan sonra hafif bir süngerle hafif sürtersen hemen çıkıyor

En basit yöntemi söylüyorum.
Bir saç kurutma makinesiyle etiketin üstüne 20–30 saniye sıcak hava tut. Yumuşayınca köşesinden kaldırıp yavaşça çek. Zaten bu etiketlerin çıkmamasının sebebi yapışkanın artık iyice kuruması ve özelliğini yitirmesi. sıcak hava onu yumuşatacak ve rahatça çıkacak

maket vs ile kasayı çizebilirsiniz. ısı uygulayıp deneyin bence. inşallah bantlar çok küçük parça vs değildir. bazıları etiketin üstüne alçı boya vs vuruyor kıyılara denk geliyorsa neşter vs ile o bölgeleri kesin öyle kaldırın olmadı

foto atabilirmisiniz
daha iyi yardımcı olabiliriz

camsil+cif karıştırın
bulaşık telini
o karışıma daldırıp kazıyın çıkmazsa spatula ile de kazırsınız

Sıcak suyla denediniz mi sıcak bezle yapmayı deneyin yumuşasın jilet falan zarar verir bence.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 187
Geri