Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Portatif Çapalama Makinesi

biofatih

Ev Sakini
💡Tasarruf Uzmanı
Bir sosyal medya içerik platformunda satışını gördüm portatif çapalama makinesini 8000 ila 15000 arası fiyat veriyor (Çim biçme vs uç aparatı ekleyip eklemeneye göre fiyat değişiyor galiba)
Almaya değer mi daha ucuzu piyasada bulunur mu? Bu tip bir elektrikli bahçe ürününde hangi marka tercih edilmeli?

Benzer Konular

Tam olarak hangisinden bahsediyorsunuz, görsel veya link paylaşır mısınız :)

Çim biçme makinesi gibi olanlar var. Birde daha küçük şarjlı matkap gibi olanlar var

Denizli Merkezli bir firmanın ürünü elektrik süpürgesi gibi sapı var uç kısmı ile ağaç etrafına çukur açılıyordu, galiba isteğe göre başlığı değiştirilip çim biçme içinde kullanılıyor. Bir daha denk gelirsen firma ismini eklerim.

Denizli Merkezli bir firmanın ürünü elektrik süpürgesi gibi sapı var uç kısmı ile ağaç etrafına çukur açılıyordu, galiba isteğe göre başlığı değiştirilip çim biçme içinde kullanılıyor. Bir daha denk gelirsen firma ismini eklerim.
Şuan bulamadım ama o dediğiniz ürünü görmüştüm hatırlıyorum. Ufak tefek bahçe işlerinde vs iş görüyor. Çok büyük performans beklememek lazım. Birde güvenlik konusunda çok dikkatli olunmalı. Bu tür ürünler genelde güvenlik önlemleri olmuyor fazla. Birde satın aldığınız yeri mutlaka teyit edin. Facebook gibi yerlerden değilde varsa firmanın Google haritalar yorumlarına bakın, telefonla arayın, şikayetvar sitesine bakın, trendyol mağazası varmı bakın veya aynı ürün trendyol-hepsiburada gibi yerlerde satılıyorsa ordan alınız.

Benzinli olan model tercih edilmeli. Kablolu araçlar artık neredeyse tamamen kullanılmaz durumda. Artık her iş kolunda insanlar daha kolay ve pratik çözümler ararken, bence de biraz fazla olsun benzinli olsun.🙏🏻

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 689
Geri