Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

reklam engelleyici tespit uyarısı hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Arkadaşlar internet sitelerinin gelir kaynağı biliyorsunuz reklam. ve günümüzde reklam engelleyiciler sıklıkla kullanışlıyor. bunun da başlıca nedeni her yerden çıkan reklamlar. ben forumda minimum düzeyde reklam kullanmaya özen gösterdim. ki hiç gelir yok zaten. Türkçe forum sitelerinin durumu hep böyle.

Neyse mevzu o değil.
Reklam engelleyici tespiti yapıp, eklentiyi kapatmak için ekranda uyarı sağlayan özellikler mevcut.
Böyle bir şey düşünmüyorum.
Sadece meraktan soruyorum. Reklam engelleyici kullanan kişilere, reklam engelleyiciyi kapatın uyarısı gelse ve kapatmadan sitede dolaşamazsa, ne yaparsınız? düşünceniz ne olur?

Benzer Konular

Çok reklam paylaşan siteleri hoş bulmuyorum. Genelde mobilden girdiğim için reklamlarınızı görüyırum. Çok rahatsız etmiyor. Ama tabi hiç reklamsız olmasını son kullanıcılar genellikle ister

brave kullanmaya başladım reklamlardan ötürü ve firfox çerezleri koruyamayınca mecbur kaldım. ben unutuyorum çoğu zaman engellendiği belki bir hatırlatıcı olsa reklam engelleyiciyi kapatıp girerim siteye

Hocam öyle siteler var ki; yani reklamı kapatmak için X tuşuna basıyorsun, basınca bile seni başka bir siteye yönlendiriyor falan. O günden bu yana, siteyi kendim bile yapsam reklam engelleyici kullanırım. Bıktım artık. Özellikle Chromium'un kendi reklam engelleyicisi Youtube reklamlarını bile engelliyor. 🤘

Reklam engelleyici kullanan kişilere, reklam engelleyiciyi kapatın uyarısı gelse ve kapatmadan sitede dolaşamazsa, ne yaparsınız? düşünceniz ne olur?

Bir daha o siteye girmem...

Reklam sayfalar için gerekli evet ama buna aynanın öbür yüzünden bakarsak yani kullanıcı tarafından, her sayfa yenilemesinden yada bir başka kısma bile geçerken reklam çıkması hoş olmuyor, mesela bildiğim kadarıyla youtube kanalı olanların sponsor, ürün pazarlama, tıklanma ve birde reklam geliri ile gelir elde ediyorlar.. Orada olabilir evet ama normal site için bir soru işareti ??

Aslında reklam olması ve bu reklamı geçme butonu olduğu müddetçe bence fazla sıkıntı yok, asıl sıkıntı arkadaşlık yada bu tarz reklamların gelmesi, bazı apk uygulamalarında vardı bende kendi m3u listelerimi oluşturmaya başladım, çoğunlukla bilgisayarda olduğum için her zaman reklamsız siteleri kullanmaya çalışıyorum yada mecburen sağlıklı bulmasam da hiç istemesem de o engelleyicileri kullanmak zorunda kalıyorum..

Şöyle bir şey var "bir ürün bedava ise ürün sizsinizdir !! " , eğer bir ürün size tüm özelliklerini ücretsiz full olarak sunuyorsa ve bunda da iyi olduğunu iddia ediyor, gerçekten de ona yakınsa, onu bilgisayarda kullanırken önemsemeyebilirsiniz belki ama en azından günlük işlemler yada bankacılık uygulaması kullandığınız telefonlar için iki kere düşünmek lazım..!!

Ve bence telefonlarımızda elimizden geldiğince üçüncü taraf yazılımları yani reklam engelleyici gibi uygulamaları kullanmamalıyız..!!

geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. Mevcuttaki farklı projelerimde kullanıp kullanmamak arasında kaldım. Kamuoyu araştırması yapıyorum

Ben çok beğendiğim ve bilgilendiğim birkaç site dışında reklam engelleyici asla kapatmıyorum. Bu site ve sinetech reklam emgelleyici olmadan kullandığım siteler. Ama genelde @Graveworm arkadaşımında dediği gibi öyle siteler var ki reklamdan kurtulmak için bile reklam geliyor ekrana mecbur kalıyor insan engelleyici kulnammaya.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 105
Geri