Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Robot süpürge tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Kendime günlük kullanım için robot süpürge almak istiyorum. Philips ile Roborock arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Bir de silme özelliği olan mı almalıyım, yoksa sadece süpüren bir model mi tercih etmeliyim? Silme performansı nasıl, gerçekten işe yarıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_4292.webp

bu model güzel istasyonsuzda almanızı tavsiye etmem. ha bütçe varsa su hazneli olanıda alabilirsiniz ama tercih size kalmış. ıslaksilmede 2 kere siler 3.de su eklemeniz gerekir.

Kendime günlük kullanım için robot süpürge almak istiyorum. Philips ile Roborock arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Bir de silme özelliği olan mı almalıyım, yoksa sadece süpüren bir model mi tercih etmeliyim? Silme performansı nasıl, gerçekten işe yarıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 700
Robot süpürge benim de tavsiyem roborock. Ben de uzun zamandır kullanıyorum bu markayı. Hem süpürüp hem silme modelleri var. Ben oturuyorum şahsen o süpürüp siliyor. Şarjı da iyi gidiyor bir de süpürmesi de çok güzel en ufak toz dahi kalmıyor.

markadan ziyade istasyonlu öneririm özellikle. kuzende sunnymı ne var mesela.aldığı günden beri wifi kartı sorunlu cihazin. ağa bağlayamıyoruz makıneyi o şekilde kullanıyorlar. 6 7 yıl oldu belkide kronik sorunlu değilse tercih edilir. roborockun 5 serisinde adaptör vs çabuk bozuluyordu sanırm

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 149
Geri