Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Saksıdan Çok Amaçlı Dekor Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Bugün küçük ama çok işe yarayan bir önerim var 💛Çiçek Sepeti’nden gelen çiçeğin saksısını sakın atmayın, ben bu saksıları evde yeniden değerlendiriyorum ve inanılmaz şık duruyor ayrıca sadece dekoratif olarak kullanmanıza gerek yok içine kalem koyup masa düzenleyici olarak da kullanabilirsiniz mumluk ya da küçük dekoratif obje olarak da kullanabilirsiniz
Biraz ip sararak ya da boyayarak tamamen size özel hale de getirebilirsiniz Hem geri dönüşüm hem de evinize doğal bir hava katıyor bence her evde böyle küçük parçalar hoş duracaktır 🤍

image.webp

Benzer Konular

Bugün küçük ama çok işe yarayan bir önerim var 💛Çiçek Sepeti’nden gelen çiçeğin saksısını sakın atmayın, ben bu saksıları evde yeniden değerlendiriyorum ve inanılmaz şık duruyor ayrıca sadece dekoratif olarak kullanmanıza gerek yok içine kalem koyup masa düzenleyici olarak da kullanabilirsiniz mumluk ya da küçük dekoratif obje olarak da kullanabilirsiniz
Biraz ip sararak ya da boyayarak tamamen size özel hale de getirebilirsiniz Hem geri dönüşüm hem de evinize doğal bir hava katıyor bence her evde böyle küçük parçalar hoş duracaktır 🤍

Ekli dosyayı görüntüle 703
Böyle saksıları boyamayı şekillendirmeyi ve dekoratif amaçlı kullanmayı ben de çok seviyorum. Ama ben maalesef bunu evimin içinde sevmiyorum. Bunu genellikle yapıp bahçesi olan bir arkadaşım var bir de terası olan bir arkadaşım var onlara veriyorum renk böyle renkleriyle.. Çok capcanlı düşünme ama aynı senin yaptığın gibi böyle soft renkler yapıyorum ben de ona yeniden bir teras dekorasyonu yapıyoruz bununla seninki de çok hoş olmuş gerçekten çok beğendim ama evin içinde ben bunları koyacak yer bulamıyorum benim evim küçük olduğu için bir de çok gözüm yoruyor açıkçası

Böyle objeler eve çok yakışıyor elinize sağlık gayet güzel görünüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 703
Ne kadar hoş ve otantik olmuş aslında sadece moderne çizgisi görmüyorum otantik eski çağ görünümü var başarılı buldum

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 141
Geri