Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sepha boyalarım kalkıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ag0ny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ag0ny

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Grafiker
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Karmaşık
Merhaba , 4 5 sene öncesine kadar aldığım sephamın köşelerinde hep çizikler çatlaklar oluşuyor markası bellona nasıl çözüm bulabilirim buna?
1000116075.webp

Benzer Konular

Merhaba , 4 5 sene öncesine kadar aldığım sephamın köşelerinde hep çizikler çatlaklar oluşuyor markası bellona nasıl çözüm bulabilirim buna?
Ekli dosyayı görüntüle 360
Lake modellerinde de aynı sorun vardı. Boyamak gerekiyor. Yoksa eski ve kirli görünüm oldukça rahatsızlık veriyor. Ben küçük fırça ile kendim boyuyorum. Boyamak da oldukça masrafsız aslında. Rulo fırça tavsiye ederim ama, küçük fırçalar ile de sehpa bacaklarını boyuyorum. Boyanın kalitesi mat veya parlak oluşu da önemli. Mat boyalarda vernik tavsiye ederim.

Evet akrilik boya ile boyayın veya değişiklik seviyorsanız sticker ile ayağına farklı bir hava katabilirsiniz. Renklendir hayatini sitesinde çok güzel seçenekler var.

Merve arkadaşıma katılıyorum. Akrilik boya ile süper oluyor.. Sticker da iyi bir seçenek.

Ekli dosyayı görüntüle 360
Güzel bir zımpara ardından yağlı boya yada mobilya boyası inanın anlaşılmaz ben daha önce arkadaşımın mobilyalarını bu yöntemle boyadım sonuç harika oldu

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 188
Geri