Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sizin favori bayram şekeriniz - çikolatanız hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Bayramların vazgeçilmezi şeker ve çikolatalardan siz en çok hangisini seviyorsunuz.

Benim yıllardır değişmeyen seçeneğim var.
Ülker Ece çikolataları çok hoşuma gidiyor.

Fındık, krema dolgusu ve çikolatasıyla çok hoşuma giden bir ürün. Reklamı da çok hoşuma gidiyor. :)

Bayram gelince
Çocuklar sevinince
İki hece
Ece

Sizin favoriniz ne?

IMG_7207.webp

Benzer Konular

ben her zaman bitter çikolata tercih ederim. o nedenle madlen bitter çikolata favorimdir. Marka takıntım pek yok. kakao oranı yüksek hafif acımsı bitter olsun yeter.

Şahsen benim en sevdiğim bayram çikolatası godiva. Çikolatası hem ağızda eriyor hemde mühetşem bir lezzet şöleni yaşatıyor

Bayramların vazgeçilmezi şeker ve çikolatalardan siz en çok hangisini seviyorsunuz.

Fındık, krema dolgusu ve çikolatasıyla çok hoşuma giden bir ürün. Reklamı da çok hoşuma gidiyor. :)

Bayram gelince
Çocuklar sevinince
İki hece
Ece

Sizin favoriniz ne?

Ekli dosyayı görüntüle 165Tam bayrama uygun bir ikram 🫶🏼

Bayram gelince
Çocuklar sevinince
İki hece
Ece

Sizin favoriniz ne?

Ekli dosyayı görüntüle 165
Ece benimde favorim. Yine ve her zaman seçimim. Farklı seçimlere hiç gerek yok. Herkesin seveceği efsane Bayram çikolatası.. Tabii bunun yanında cıvıl cıvıl lokumları da unutmamak lazım..

Eskiden Kent idi şimdi "Hiçbirisi"

Çünkü artık neredeyse hepsi katkı maddesi dolu

Sadece çikolata olsa iyi bisküviler bile öyle, Ülkerin kalitesi benim damak tadıma göre yerlerde bi yirmi yirmi beş yıl öncesine göre, kaliteyi en az bozan Eti ve Torku benim nazarımda, tabii kişiye göre damak tadı değişir

Bayram gelince
Çocuklar sevinince
İki hece
Ece

Sizin favoriniz ne?

Ekli dosyayı görüntüle 165
Eskıden vardı ya yuvarlak beyaz çikolatalar benım favorım onlar pastaneden alıyorum bir adı yok 😁

Çikolata her vakit çiko şeker her vakit şekerdir bayrama özel olacağını sanmıyorum aslında.
Madlen'in çok lezzetli hem çok şekerli de değil.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 366
Geri