Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Şok Market Çeyizlik Yemek Takımı Modelleri

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Marketlerin aktüel ürünlerini sık sık takip ediyorum özellikle yemek takımlarında harika modeller çıkmış. Şok markette de birbirinden güzel çeyizlik ürünler oluyor. Son gittiğimde kız kardeşim için Güral porselen yemek takımı beğendim. Bim aktüel ürünlerinde de yemek takımı indirimi vardı. Hangisini seceriz bilmiyorum. Kız kardeşime bıraktım seçimi. Ben altın yaldızlı ışıltılı şeyleri daha çok seviyorum. O daha sadelikten yana. Mutfak ceyizinde eksikleriniz varsa marketlerdeki 6 ya da 9 taksit imkanından yararlanın derim. Çünkü tek seferde ödeme yapmak eskiye göre daha zor ve çeyiz alışverişi çok pahalı olmaya başladı.

Ekli dosyalar

• IMG_20260328_101652.webp
    IMG_20260328_101652.webp
    500,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20260328_101636.webp
    IMG_20260328_101636.webp
    922,8 KB · Görüntüleme: 95

Benzer Konular

Şokta çok uygun markalar oluyor ama bir gidiyorsun hiç bir şey kalmamış az geliyor hemen bitiyor. Birde şubeden şubeye değişiklik gösteriyor birde yazanla kasada ki fiyat aynı olmaması cabası.

Marketlerin aktüel ürünlerini sık sık takip ediyorum özellikle yemek takımlarında harika modeller çıkmış. Şok markette de birbirinden güzel çeyizlik ürünler oluyor. Son gittiğimde kız kardeşim için Güral porselen yemek takımı beğendim. Bim aktüel ürünlerinde de yemek takımı indirimi vardı. Hangisini seceriz bilmiyorum. Kız kardeşime bıraktım seçimi. Ben altın yaldızlı ışıltılı şeyleri daha çok seviyorum. O daha sadelikten yana. Mutfak ceyizinde eksikleriniz varsa marketlerdeki 6 ya da 9 taksit imkanından yararlanın derim. Çünkü tek seferde ödeme yapmak eskiye göre daha zor ve çeyiz alışverişi çok pahalı olmaya başladı.
Bu tarz çeyizlik ürünler marketlerde evet çok fazla oluyor ama ben tavsiye etmiyorum Bir şey olduğu zaman arkasında asla durulmuyor onun yerine Karaca mağazasına gidip istediğiniz ürünü alın başına bir şey geldiğin zamanda en azından yetkili bulabilirsiniz veya takımın devamını bulabilirsiniz buradan aldınız diyelim kırıldı takımın devamı bile yok ben özellikle Emsan ve şey fırın kahvaltı takımlarından ikişer set ard arda aldım çünkü bulunabilir markalarda böyle markaları tercih edersek internette dahi parçayı bulabiliyorsunuz tek satılan şekilde

şokta boykot listemizde :D aldığıınz ürünler edikkat edin defolu olmasın

Çeyizlik için değil de şuan bulunduğum şokta spot ürünler çok uygun her şokta yok ama bu. Bazen nadir eski ürünleri getiriyorlar bence kaçırmayın.

Şok gerçek anlamda çok fazla iyi ürün getiriyor ama bu takımlar çok sade ama gunluk kullanım içinse uygun

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 193
Geri