Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Şokta satılan minnoş çanta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leila

Evin Müdavimi
Evin Durumu
Kiracı
Geçen günlerde şok markete gelmişti görmüştüm. Pembe üstünde kırmızı kalpler olan bu çanta bugün yine denk geldi satılmamış aldım. Fiyatı 199₺ ben çok beğendim sizlerle de paylaşmak istedim sizce nasıl

b55a7cdf-e161-4ec0-9047-a84dc11c1c75.webp

Benzer Konular

Güzelmiş, güle güle kullanın. Bu aralar srt çantaları favorim, daha çok şey alıyor içi ve çift omuz daha rahat taşınıyor diye.

Güzelmiş, güle güle kullanın. Bu aralar srt çantaları favorim, daha çok şey alıyor içi ve çift omuz daha rahat taşınıyor diye.
Evet sırt çantaları ayrı bir rahatlık. Ama onu da her kıyafetle uydurmak zor oluyor. Spor giyinip sırt çantası takmak daha iyi oluyor sanki

Evet sırt çantaları ayrı bir rahatlık. Ama onu da her kıyafetle uydurmak zor oluyor. Spor giyinip sırt çantası takmak daha iyi oluyor sanki
Kesinlikle katılıyorum size. Yaz aylarında sırt çantası kullanmak daha rahat oluyor; içerisinde su da rahatlıkla taşınabiliyor. Kış aylarında zaten montlarla falan da sırt çantası kullanmak zor olabiliyor. Ama işte rahatlığı çok iyi :)

Geçen günlerde şok markete gelmişti görmüştüm. Pembe üstünde kırmızı kalpler olan bu çanta bugün yine denk geldi satılmamış aldım. Fiyatı 199₺ ben çok beğendim sizlerle de paylaşmak istedim sizce nasıl

Ekli dosyayı görüntüle 148
Hem çok şık hemde spor. Günlük kullanıma çok uygun görünüyor. Belki halen satışta vardır bulunduğum bölgede. Kesinlikle almak isterim duruyorsa ve halen satışta ise. Bu arada fiyatları da oldukça iyiymiş. Kaliteli duruyor gerçekten de öyleyse verilen parayı da hak ediyor demektir. Kullandıktan sonra da yorum yaparsanız daha iyi bir fikir alışverişi olur. Kalitesini oldukça merak ediyorum.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 230
Geri