Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Stradivarius Küpe

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Kombinleri tamamlayan küçük ama çok güzel bir küpe 🤍Bu küpe modeli hem sade hem de çok şık duruyor.Günlük kullanımda da özel günlerde de rahatlıkla takabilirsiniz, ayrıca kulaklarınızda yara yapmıyor, kaşındırmıyor.Ağırlık yapmadığı için gün boyu kulağınızı da rahatsız etmiyor, her tarzla uyum sağlıyor.Uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli bir parça🎀 Rengi de çok hoş yazın güzel parçalarla kombinlenir💖

IMG_7644.webp

Benzer Konular

Kombinleri tamamlayan küçük ama çok güzel bir küpe 🤍Bu küpe modeli hem sade hem de çok şık duruyor.Günlük kullanımda da özel günlerde de rahatlıkla takabilirsiniz, ayrıca kulaklarınızda yara yapmıyor, kaşındırmıyor.Ağırlık yapmadığı için gün boyu kulağınızı da rahatsız etmiyor, her tarzla uyum sağlıyor.Uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli bir parça🎀 Rengi de çok hoş yazın güzel parçalarla kombinlenir💖

Ekli dosyayı görüntüle 491
Stradivarius markası kendine özgü kalitesi ve tarzı ile zaten vücuda alerji yapmayan ve kolaylıkla kullanılan bir özelliğe sahip. Bende bu markanın kolye ve bileklik modellerini kullanıyorum. Asla ama asla renk atması yapmıyor. Oldukça kaliteli asla rengi değişmiyor ve kalitesi eskimiyor. Bu modelinilk kez görüyorum galiba Gold renk kullanmadığım için. Ben daha çok gümüş tonlar takı seviyorum. Bende size fikir olsun diye bu markanın kolyesini göstermek istedim. Severek kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260406_001402_Dolap.webp
    Screenshot_20260406_001402_Dolap.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 59
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 102
Geri