Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tarla Takip Uygulaması YAYINDA

mehmet.ar

Evin Müdavimi
🤝Yardımsever
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Bekar

Merhaba Değerli Forum Sakinleri Hayırlı Bayramlar dilerim,

Google Play Console'un bireysel hesaplar için zorunlu tuttuğu 14 günlük kapalı test barajını aşmak adına karşılıklı yardımlaşma konusu açmış bulunmaktayım. Adminimizden gerekli izin alınmıştır.

Uygulama Bilgileri:
  • Uygulama Adı: Tarla Takip , Tarla ve Bahçe Günlüğü
  • Yayınlanacağı Market: Google Play Store
  • Uygulama Özellikleri ve Detayları: Tarla ve tarım süreçlerini kolayca yönetmek, ekim-dikim takibini yapmak için geliştirilmiş pratik bir üretici dostu uygulamadır. Tamamen çevrimdışı (offline) çalışmaktadır; kesinlikle internet bağlantısı, arka planda veri takibi veya gereksiz izinler istemez. Dijital gizlilik ve güvenlik odaklı hazırlanmıştır.İsterseniz balkonunuzda yetiştirdiğiniz bir kaç saksı çiçek için bile kullanabilir, su durumunu takip edebilirsiniz.

Google Play linki

Son düzenleme:

Benzer Konular

Hayırlı bayramlar
iyi geceler
Çiftçi değilim
ama tarla almayı düşünüyorum
çook ileriki bi zamanda
o tarlaya gidip ev yapmayı
tarım - hayvancılık uğraşmayı istiyorum. tabi parayı bulursam :)
Ben de indirip test edebilirmiyim
bu ücretsiz kod sürekli geçerli olacak mı?
Uygulama üreticiler
için faydalı olacaktır
Elinize sağlık :)

Hayırlı bayramlar
iyi geceler
Çiftçi değilim
ama tarla almayı düşünüyorum
çook ileriki bi zamanda
o tarlaya gidip ev yapmayı
tarım - hayvancılık uğraşmayı istiyorum. tabi parayı bulursam :)
Ben de indirip test edebilirmiyim
bu ücretsiz kod sürekli geçerli olacak mı?
Uygulama üreticiler
için faydalı olacaktır
Elinize sağlık :)
inşallah yaparsınız salondaki 1 çiçek bile olur 150 dönüm tarla içinde :) hayvancılık için ayrı bir uygulama düşünüyorum ama bu uygulama için 12/14 test sınırı var google playin promosyon kodu ayın 1 birine kadar geçerli sadece test için çokta şart değil aslında ben yanlışlıkla karttan çekmesin diye ekledim promosyon kodunu yoksa sisteme kayıt olanlara uygulama ücretsiz

çevrimdışı olması
köy yeri ve
köy dışında tarlası olanlar
için çok iyi
çünkü internete erişimi geçtim şebeke bile çekmiyor çoğu yerde

çevrimdışı olması
köy yeri ve
köy dışında tarlası olanlar
için çok iyi
çünkü internete erişimi geçtim şebeke bile çekmiyor çoğu yerde
evet bizim burdada durum aynı bahçelerde çekmiyor. ayrıca güvenlik kısmıda var telefondanki herhangi bir veriye erişemez dışarıya gönderemez

indirdim
verileri girdim
paylaşma seçeneği var
ama basınca hata veriyor
Screenshot_20260529-023740_Tarla & Bahe Gnl.webp

Çok güzel bir uygulama, iOS kullandığım için test edemeyeceğim. Eğerki testçi bulunamazsa emilatör ile destek olmayı düşünüyorum.

indirdim
verileri girdim
paylaşma seçeneği var
ama basınca hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 820
O rapor hatası muhtemelen uygulamanın telefon hafızasına erişim izninin kapalı olmasından kaynaklanıyor. Telefonunun Ayarlar -> Uygulamalar -> Tarla & Bahçe Günlüğü -> İzinler menüsünden 'Depolama/Dosyalar' iznini açıp tekrar dener misin?

Sağ taraftaki sayıların aşağı doğru kayması ise tamamen benim kodlarımla alakalı bir tasarım hatası, harika yakalamışsın! İlk güncellemede o tasarımı jilet gibi düzelteceğim. Geri bildirimin için çok teşekkür ederim

son test kullanıcısıda tamamdır 14 günlük test süreci başlamıştır ilgi için çok teşekkür ederim

Screenshot_2026-05-29-17-29-47-001.webp

Tcl telefon ile denedim paylaşım yapılabiliyor önce hafızaya kaydediyor ordan ister blututla ister watsapla gönderebiliyoruz

Test versiyonu tamamlandıktan haber verir misin?
şuan durum böyle 11 gün sonra yayında umarım bir sıkıntı çıkmaz birisi silmezse :)
En az 12 test kullanıcısıyla en az 14 gün boyunca kapalı test yapın
An itibarıyla 12 test kullanıcısı kesintisiz olarak 3 gündür kayıtlı

şuan durum böyle 11 gün sonra yayında umarım bir sıkıntı çıkmaz birisi silmezse :)
En az 12 test kullanıcısıyla en az 14 gün boyunca kapalı test yapın
An itibarıyla 12 test kullanıcısı kesintisiz olarak 3 gündür kayıtlı
ben 2 telefona birden yüklemiştim
birini sıfırladım uygulama tabii gitti
ama diğerinde duruyor
uygulama 3 gün sonra kontrol hatırlatması yapcak
bakalım nasıl yapcak
internet yok o telefonda
testi geçebilcek mi
bi gelişme olduğunda
yine yazarım

teşekkür ederim arada bir açar tarla ekleyerek veya ekli tarlayı güncelleyerek güncel tutabilirsiniz

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 793
Geri