Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Telefon numaram kara listeye düşmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gezgin

Ev İnsanı
Evin Durumu
Kiracı
bugün bir spor projesine başvuru yapacaktım. Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Koşabiliyorken Koş isimli projesi var. Oraya başvuru için Edevlet üzeribden Spor Bilgi Sistemine giriş yaptım.

Başvuru ekranını açtım. Telefon numarası istedi yazdım. Son adıma geldim "Başvuru yap" butonuna tıladım. Ve ne göreyim
Telefon numarası birden fazla farklı kişide kullanıldığı için kara listeye düşmüştür.

Telefon numaram yukarıda yazan mesaja göre kara listeye düşmüş. İyi de nasıl olur? Ben ilk defa başvuru yapıyorum. Sorunu nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum

Benzer Konular

bugün bir spor projesine başvuru yapacaktım. Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Koşabiliyorken Koş isimli projesi var. Oraya başvuru için Edevlet üzeribden Spor Bilgi Sistemine giriş yaptım.

Başvuru ekranını açtım. Telefon numarası istedi yazdım. Son adıma geldim "Başvuru yap" butonuna tıladım. Ve ne göreyim

Telefon numaram yukarıda yazan mesaja göre kara listeye düşmüş. İyi de nasıl olur? Ben ilk defa başvuru yapıyorum. Sorunu nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum
'Blacklist' denilen durumla karşı karşıya kalmışsınız. Bilişim sistemleri ve teknoloji kurumlarında sorun çözümü yapabilirsiniz. Telefon numaranız ya yasal olmayan sitelere üye olurken bu şekilde 'Hack' sistemi ile ele geçiriliyor. Daha sonra her türlü Telekom işlemlerinde sizin telefonunuz kullanılıyor. Siz bu spor kuruluşuna daha önce üye olmamış olabilirsiniz. Veya bahsettiğiniz site üzerinden hiçbir şekilde telefon numarası paylaşmamiş olabilirsiniz. 'Blacklist' durumu biraz daha farklı. Herhangi bir sitede üyelik işlemleri için bile olsa mevcut numaranızı kullanmanız durumunda bu olay gerçekleşiyor. Üye olmaya çalıştığınız site sizi hack sistemi ile ele geçiriyor. Yapacak tek şey yeni GSM elde etmek. Çözümü bulunmuyor.

Telefonu Kara listeden telefon çıkmıyor. Temizleme yapılmıyor aslında. Yeni bir numara kullanmak en güzeli

O nasıl oluyor muş ilk defa duydum ben şok oldum şuan. Hepimiz bakabilir miyiz acaba? hattın eskiliği ile alakalı mı merak ettim şimdi.

Bu da neydi böyle valla pes neler duyuyorum neler göreceğiz. Telefon kara listeye nasıl düşer şikayet olsa nasıl olacak garip :)

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 171
Geri