Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Temassız Priz İçin Ne Yapılır ?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Evde kullandığım bir prizde son zamanlarda temassızlık olmaya başladı ışığı hemen açmıyor ilk bastığımda ışık hemen yanmıyor tekrar açıyorum öyle oluyor ama priz yerine sabit priz yerinde sabit sizce neden olur ne yapabilirim ?
image.webp

Benzer Konular

bu düğmelere genelde anahtar deniyor alışverişini yaparken aydınlatma anahtarı diye aramalısınız. Kötü montaj dan olabilir anahtar kalitesiz anahtar kullanılmış olabilir. Şalteri kapatıp güzelce kabloları yeniden düzenlemek lazım temassızlık olabilir gevşemiş olabilir

Evde kullandığım bir prizde son zamanlarda temassızlık olmaya başladı ışığı hemen açmıyor ilk bastığımda ışık hemen yanmıyor tekrar açıyorum öyle oluyor ama priz yerine sabit priz yerinde sabit sizce neden olur ne yapabilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 741
Trendyol'da yeni sistem prizler var bunlarda büyük bir ihtimalle temassızlık vardır veya tuşlar bozulmuştur. Zaten iç kısmına bir küçük tadilat yapacaksanız ben değiştirmenizi öneriyorum. Geçenlerde ben de bakarken trendyol'da görmüştüm çok güzel yeni sistemli kaliteli prizler var hem renk olarak seçenekleri var hem de kullanış olarak çok daha iyi

Kullandığınız Lamba Tipi Nedir? 3 Lü Anahtarınızın Markası Viko Sanırım Kolay Kolay Arızalanmaz Onlar Aslında.

Anahtara İnen 1 Giriş Fazı Olur. Onda Sürekli Voltaj Olur. Çıkış Olarakta 3 Tane Faz Olur.Eliniz Yatkın Değilse Dokunmayın.İlk Önce Varsa Binada vs de Birine Rica Edin Sigortayı Kapatarak (Genelde 10 16 Amperlik Sigorta Grubundan Beslenirler) Sonrasında Anahtarı Söküp Arkasına Bir Bakın Gevşek Bağlantı Mı Nedir Görürsünüz.

Buat İç Kısmıda Önemli Tırnaklar Düzgün Sıkılmadıysa Oturmaz Çıkar vs

Evin tesisatında sorunlar olabilir. Bizim evde de prizler hiç dayanıklı değil tesisatta sorun var ev sahibine söylesek elektrikçi çağır diyecek zaten başka ne diyecek.

Ekli dosyayı görüntüle 741
Ya bu sorunu ben de 2-3 seferdir yaşıyorum temas sorunu var ben burada aşağıdaki yorumlarda da gördüm trendyol'da çok farkları var hazır temas etmiyorsa değiştirin diye gördüm ben de hemen trendyol'dan araştırmaya başladım bu temas sonu aslında şöyle tamamen söküp tekrar takmak gerekiyor bir temassızlık olduğu zaman çünkü içten bir temassızlık var aslında tuşta bir şey de olmayabilir

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 207
Geri