Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tepki Butonları (Beğeni, Teşekkür)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Forum içinde beğeni (tepki) butonları güncellendi. Teşekkürler ve beğenmedim butonları eklendi.
Teşekkür butonunun forumlarda önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 2 puan daha katkı sağlayıcı olacaktır.
  • Beğendim: Pozifit (+1 puan)
  • Beğenmedim: -1 puan
  • Teşekkürler: +2 puan
  • Haha: Nötr (0 puan)
  • Bayıldım: +1 puan
  • Hımm: 0 puan
  • Kızdım: 0 puan
  • Wow: 0 puan
  • Üzücü: 0 puan
Her tepki beğeni puanı olarak üyeliğinize eklenir.
1774510815520.webp

Benzer Konular

dün farketmiştim
ama her şeyide puanlamak hadi beğenmedim -1 tamam da diğerleri
ne bileyim gereklimiydi. 🤔

emeklerinize sağlik güzel çalışma olmuş. hatta beğenmedim ifadesi gayet guzel birçok forumda bu yok. gereksiz yorum yapan insanlara ben sinir olurum en azından tepki gostermek için iyi olurr

dün farketmiştim
ama her şeyide puanlamak hadi beğenmedim -1 tamam da diğerleri
ne bileyim gereklimiydi. 🤔
Bunlar genel olarak her forumda olan butonlar.
Ek olarak Beğenmedim ve Teşekkürler butonu eklendi. Puan konusu sadece ufak bir detay. Soranlar oluyor diye şimdiden paylaşmak istedim.
Diğer butonları talebe göre azaltabiliriz. Fikirlerinizi iletebilirsiniz.

Bunlar genel olarak her forumda olan butonlar.
onu biliyorum.
diğer butonlar da kalsın
eksiltmeye gerek yok
sadece puanlama gereklimiydi ki
her şeyi puanlamak
sanki kendimi çin de gibi hissediyorum :)
insan puanlaması varmış ya öyle duydum yalan essah

Diğer butonları talebe göre azaltabiliriz. Fikirlerinizi iletebilirsiniz.

üstad belki "Katılıyorum" , "Çok Doğru" gibi şeyler olabilir mi :)

onu biliyorum.
diğer butonlar da kalsın
eksiltmeye gerek yok
sadece puanlama gereklimiydi ki
her şeyi puanlamak
sanki kendimi çin de gibi hissediyorum :)
insan puanlaması varmış ya öyle duydum yalan essah

aynen üstad onu bende duydum ve bunu dünya genelinde yapmayı düşündüklerini de duydum, puanına göre yılda bir ayakkabı bir kıyafet alabileceğiz yada gıdalarda aynı şekilde olacak..

forumda puanlama sistemine takılma üstad bilgiye yada sohbete odaklan, ben öyle yapıyorum :) , ilgi alanım yada ilgimi çeken konulara bakıyorum.. beğeni yada yorumlarımı da esirgemem, e sonuçta bunları yapmak ücretli değil :)

ha puan sistemi gereklimi değil mi ona kurucu ve admin karar verir ama BENCE şunlarda olabilir; üye olan herkes en az bir yorum yapsın yada bir konu açsın, bilginin iyisi kötüsü olmaz, bilinmeyen veya yanlış bilinen bilginin yanında doğrusu da olsun ki orta da bir konu olsun sohbet dönsün, tabi ki anlıyorum herkes benim gibi evde değil insanlar çalışıyor farkındayım ama sesiz sedasız sadece istediği aradığı bilgiyi alıp gitmekte şahsen bana çok garip geliyor, diğer forumda da öyleydi, kaç bin kişilik forum ama sohbet 30-35 kişi arasında dönüyor..

aynen üstad onu bende duydum ve bunu dünya genelinde yapmayı düşündüklerini de duydum, puanına göre yılda bir ayakkabı bir kıyafet alabileceğiz yada gıdalarda aynı şekilde olacak..
şu olayı bilmiyorum. Karbon ayak izi denilen bir olay vardı. Bazı youtube kanallarında dinlemiştim. Karbon ayak izine göre seyahat edebileceksin. Yılda bu sınırlamaları olacak gibi. Aynı konu mu bilmiyorum.

Diğer konuya gelecek olursak,
Aslında puanı paylaşmamın tek sebebi, ilerleyen zamanlarda insanlar soruyorlar. "Bu emojiyi kullandım, puanım artmadı" gibi söylemler oluyor. Aynı soruları Sinetech'te de söyleyenler çok olmuştu. Bende forumun daha 1. ayından bunları ekliyorum ve Forumun İşleyişine dair bir rehber kategorisi oluşturuyorum. Forum ile ilgili merak edilen her şey o kategoride bulunacak. Aslında işin asıl olayı bu. Yani ordaki puanlama bence de gereksiz ama insanlar merak ediyor diye paylaştım.

üstad belki "Katılıyorum" , "Çok Doğru" gibi şeyler olabilir mi
"Beğendim" butonu ile çok yakın anlamları var. Şöyle düşünebiliriz.

Güzel bir söz söylemiştir: BEĞENDİM butonu
Sorulan soruya doğru cevap vermiştir: TEŞEKKÜRLER butonu
Yazılan bir yorumu haklı buluyordur: ÇOK DOĞRU butonu

Sade olmasını istersek beğendim ve teşekkürler yeter gibi. Çeşitlendirmek istersek ÇOK DOĞRU eklenebilir.

Diğer arkadaşlar da bu konuda fikirlerini belirtirse bir aksiyon alalım. Bu forumu hep birlikte geliştirip, en güzel haline ulaştıralım inşallah.

beğeni yada yorumlarımı da esirgemem, e sonuçta bunları yapmak ücretli değil :)
şey aklıma geldi yutubda vidyo yapanlar bu videoyu beğenip yorum yapmayı unutmayın diyo
hele biri var
beğenmek sanki ücretliymiş gibş elinizi gorkak alıştırıyonuz video yapma isteğimi azaltıyonuz diyo ya buna benzer birşeydi

@Akyol hocam
teşekkür yerine çok doğru olsa
o da iki tik simgesi olsa yada böyle buna benzer olsa nasıl olur?
images-1.webppngtree-instagram-bule-tick-insta-blue-star-vector-png-image_6695210.webp

şey aklıma geldi yutubda vidyo yapanlar bu videoyu beğenip yorum yapmayı unutmayın diyo
hele biri var
beğenmek sanki ücretliymiş gibş elinizi gorkak alıştırıyonuz video yapma isteğimi azaltıyonuz diyo ya buna benzer birşeydi

aynen, ben öyle videolarda o saniyeleri dakikaları direkt atlarım, onu yapmayan Barış Özcan ve ona benzer kanalları takip ederim

Beğeniyorum büyük bir ilgiyle takip ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 380
Geri