Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tiny House merdiven altı depolama alanı oluşturma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Tiny house gibi küçük yaşam alanlarında depolama alanları biliyorsunuz ki önemlidir. Her boşluk değerlendirilmeli. Tabi bunu estetik olarak yapmakta önemli. Merdiven konseptli bir depolama alanı, raf şeklinde bir öneri paylaşalım. Benim hoşuma gitti.

IMG_7115.jpeg

Bazen büyük eşyaları saklayacak yer bulmak zor oluyor. Bu şekilde bir merdiven yapmak mantıklı olmuş. Ayrıca bu merdivenin portatif olduğunu düşünün. Dilerseniz yönünü değiştirip duvara yaslayabilirsiniz. Ya düz merdiven olur ya da L şeklinde bir merdiven olur. Tamamen kullanıma uygun değiştirilebilir.

Son dönemlerde kiralar da ev fiyatları da oldukça yüksek. Haklı olarak insanlar küçük yaşam alanlarına gitmeyi tercih ediyor. Ama önceden kalan eşyaları da atmak ya da vermek insanın içine sinmiyor. Güzel olmuş resimdeki öneri

Tiny house, bence artık bir yaşam tarzı. Yani tekdüze apartman yaşantısından uzaklaşıyoruz yavaş yavaş ve geriye döndüğümüz zaman müstakil ve daha çok böyle villa tipi evleri yöneldiğimizi görüyorum. Bu evlerde depolama alanı olarak kullanılan bu merdiven altları özellikle mesela bu işi artık profesyonelleştirmiş dekorasyon kanallarında zaten çok merakla takip ettiğim bir konuydu. Burada da görünce açıkçası yazmadan duramadım. Merdiven altında bu şekilde bir depolama alanının olması hem konfor ısından hem modernlik açısından hem de evin daha böyle derli toplu gözükmesi açısından oldukça önemli. Mesela burada raf sistemi kullanmış ama ben olsam burada tamamen duvar görünümlü ve lüks tablolarla şekillendirilmiş gizli bir dolap yapardım buraya ve daha minimal bir görünüm elde ederek hem konforu hem de karateyi aynı anda yakalayabilirdim.

Böyle bir hayatı becerebilir miydim bilmiyorum.. şehir hayatını sevmiyorum zaten de tiny house'ların yeri çok mühim her yere kurdurulmaz ve atmosferde mühim artık pek güvenli değil hiç bir yer.

nufüs arttıkça az kaldı kibrit kutusuna gireceğiz... eskiden evler büyüktü,genişti şimdi ise insanları küçücük yerlere tıkıştırıyorlar. yer kullanımı vs için mantıklı ama gün geçtikçe kücücük evlere dünya para istiyorlar...

Çook güzel görünüyor valla şu tiny house'ları gördükten sonra apartman hayatından iyice soğuyorum.. Ama tabi nereye konulacağı da mühim gene de çok güzel huzur dolu.

Tiny house gibi küçük yaşam alanlarında depolama alanları biliyorsunuz ki önemlidir. Her boşluk değerlendirilmeli. Tabi bunu estetik olarak yapmakta önemli. Merdiven konseptli bir depolama alanı, raf şeklinde bir öneri paylaşalım. Benim hoşuma gitti.

Ekli dosyayı görüntüle 77

Bazen büyük eşyaları saklayacak yer bulmak zor oluyor. Bu şekilde bir merdiven yapmak mantıklı olmuş. Ayrıca bu merdivenin portatif olduğunu düşünün. Dilerseniz yönünü değiştirip duvara yaslayabilirsiniz. Ya düz merdiven olur ya da L şeklinde bir merdiven olur. Tamamen kullanıma uygun değiştirilebilir.
Hem konforlu hem pratik. Bende ilk başta bunları düşünürüm depolamam gereken seyler varsa. Ama aynalı model de görmüştüm çok da güzeldi. Ama sizin gösterdiğiniz bohem tarzı kahve cok daha modern durmuş

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 323
Geri