Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Tost makinesi ızgarası soyuldu! Yenisi satılıyor mu?

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Tost bizim evde en sevilen kahvaltılıklardan biri olduğu için sık sık yapıyorum. Ama tost makinemiz bu yoğunluğu kaldıramadı belli ki... Isıtma ve çalışmasında herhangi bir sorun yok ama iç alt izgarasinda soyulmalar oldu. Arnica markalı tost Makinesi parçaları satılıyor mu acaba? Yenisini bulamazsam mecburen tost makinesi almam gerekecek. Yenisini alırken de bir daha bu şekilde içi soyulanlardan almayacağım ona eminim.

Ekli dosyalar

• IMG_20260419_123723.webp
    IMG_20260419_123723.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20260419_123741.webp
    IMG_20260419_123741.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 65

Benzer Konular

Tost bizim evde en sevilen kahvaltılıklardan biri olduğu için sık sık yapıyorum. Ama tost makinemiz bu yoğunluğu kaldıramadı belli ki... Isıtma ve çalışmasında herhangi bir sorun yok ama iç alt izgarasinda soyulmalar oldu. Arnica markalı tost Makinesi parçaları satılıyor mu acaba? Yenisini bulamazsam mecburen tost makinesi almam gerekecek. Yenisini alırken de bir daha bu şekilde içi soyulanlardan almayacağım ona eminim.
Izgara fiyatları da neredeyse tost Makinesi fiyatında aynı. Bence tost Makinesi almanız maliyet açısından daha avantajlı olur

Bunun olması çok doğal eski sanırım vaktiyle hep oluyor. Ama bu sanayi tipi ve tostu çok iyi yapar bu makineler çok iyi o küçük sinbolarla hiç iyi olmuyor sanayi tipi methediyorum.

Bu tarz tost makinelerinde istediğiniz kadar ızgara alın bir müddet kullandıktan sonra yine aynısı olacak Karaca mağazasının yeni çıkardığı tost makineleri daha güzel bu ızgarayı alıp tekrar aynı durumu yaşamaktansa Karaca mağazasından yenisini alabilirsiniz bence bir online'dan inceleyin

En güvenli çözüm, üretici firmanın yetkili servisinden veya internet üzerinden markaya uygun yeni ızgara plakaları satın almaktır.

Merhaba herkese evet siyahlaşmış üstü uzun yıllardır kullanıyorsunuz herhalde sağlığa zararı olabilir gün geçtikçe ama arkadaşın dediği gibi bu tip tost makineleri bayağı güzel yapıyor tostu.

tam modelini biliyorsanız o şekilde arayın ızgaralar çıkıyor. ama pahalı gibi. yani ızgaraya para verene kadar sıfır alınabilir.

Arnica GH26 tost makinesi ızgara (burada modeline göre düzenleyin)
şeklinde google'de arayın fiyatlara göre bir bakın

Oww bu makineler çok güzel lezzetli tostlar yapar. Bence böyle de kullanılır kağıtla alın o siyahlıkları bence çok zararı olmaz. Dışarda yediklerimiz özellikle böyle sanayi tipi tost yapan yerlerde açın bakın hep simsiyahtır. Alacağınız da öyle olacak.

Çok yeni çok modern ve şık tasarımlar taşıyan yeni bir modelle yenilenebilir ama parça sanmıyorum olsa da pahalı olur

Hiç ama hiç görmedim ayrı satılmaz dıye bılıyorum. Ve olsa bıle pahalı olur dıye düşünüyorum bence yenılenme zamanı gelmiş

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 267
Geri