Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru TV Ünitesi Ayağı Zemini Çiziyor Ne Yapmalıyım?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Televizyon ünitesinin ayakları hareket ettirdikçe zeminde ince çizikler bırakmaya başladı altına bir şey koymayı denedim ama ya kayıyor ya da görüntü kötü oluyor hem zemini koruyacak hem de sabit durmasını sağlayacak pratik bir çözüm var mı sizce?
IMG_7800.webp

Benzer Konular

1776371965466.webp

Bunlardan 2 kat yapıp gözükmeyecek şekilde yapıştırabilirsiniz.

Normal mobilya kaydırmazları da olabilir.

Televizyon ünitesinin ayakları hareket ettirdikçe zeminde ince çizikler bırakmaya başladı altına bir şey koymayı denedim ama ya kayıyor ya da görüntü kötü oluyor hem zemini koruyacak hem de sabit durmasını sağlayacak pratik bir çözüm var mı sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 732
Aslında Trendyol gibi mağazalarda ayak altlıkları bulunuyor plastik parkeyi ve zemini çizmemesi için fiyatları da oldukça uygun ama kalitesi üst düzeyde bir bakın isterseniz

hırdavatçıya gidin durumu anlatın size yapışkanlı zımbırtılardan versin. altına 2 3mm bişey böyle kumaşımsı tarzda. onları yapıştırın daha çizmez. isminide tam bilmiyorum kağıtta yapışık halde geliyor zaten söküp söküp ayak altlarına yapıştırıyorsunuz

Evet ayak koruyucular var hatta cok ses cikaran sandalye altlarınada takılıyor. Geçirgen.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 162
Geri