Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Ütü tabanı yapışma sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Ütümün tabanı, ilk aldığımız dönemde ufak bir yapışma yaptı. O günden sonra her ilk ısındığında hemen yapışıyor. Siliyorum ama sanki o bölgede kalıcı bir iz oluşmuş gibi; ütüye başladığım anda tekrar yapışıyor.
Ürün aslında çok iyi, Philips marka bir ütü kullanıyorum. Sizce sorunsuz kullanabilmek için tabanını değiştirmek şart mı, yoksa farklı bir çözümü var mı?

IMG_4296.webp

Ütümün tabanı, ilk aldığımız dönemde ufak bir yapışma yaptı. O günden sonra her ilk ısındığında hemen yapışıyor. Siliyorum ama sanki o bölgede kalıcı bir iz oluşmuş gibi; ütüye başladığım anda tekrar yapışıyor.
Ürün aslında çok iyi, Philips marka bir ütü kullanıyorum. Sizce sorunsuz kullanabilmek için tabanını değiştirmek şart mı, yoksa farklı bir çözümü var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 716
Ilık bir şekildeyken karbonatlı su ve sirkeli su ile silin bu izler kesinlikle geçmiyor. Ben şu an ütü kullanmıyorum bu şekilde olanları. Şarjlı ve elektrikli küçük el ütülerinden kullanıyorum ve buharlı ütü kullanıyorum çünkü bu sorunu bir türlü aşamamıştım. Ama sirke ve karbonat olayını denememiştim onu da bir arkadaşım tavsiye etti. Genellikle bu tür ütülerde yapışmasın istiyorsanız yapışmaz taban kullanmak en mantıklısı.

Ütü kullanmıyorum ama annem eskiden kullandıgında gormustum yapışan alt sagliksz utulemez ve hep koku yapar. De

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 101
Geri