Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Vintage fon perde

mervetufan

Evin Müdavimi
Meslek
Diğer
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Nişanlı
Benim salondaki perdelerim nasıl arkadaşlar. Herkese tavsiye kir pas tutmuyor. Güneşi geçırmiyor.

Ekli dosyalar

• 17762575193648549167391980348778.webp
    17762575193648549167391980348778.webp
    1 MB · Görüntüleme: 72

Benzer Konular

Benim salondaki perdelerim nasıl arkadaşlar. Herkese tavsiye kir pas tutmuyor. Güneşi geçırmiyor.
Vintage modeller fon perdelerde oldukça çekici. Çok daha değişik modelleri de var bu görsele koyduğunuzu ilk kez gördüm gerçi ben sadelikten yanayım bu kadar çok fazla renk taşıyan sevmiyorum ama benim fon perdelerimde böyle kadifemsi mat pudra pembesi. Aslında ben sizin gösterdiğiniz tarzları evde çok seviyorum her bir köşede. Şimdi nerede internete baktığım zaman yeni tasarımlarda hep karşılaşıyorum. Hem kumaş hem kalite hem de görsellik açısından farklı tarzda evler dekor etmek isteyenlere birebir seçenek sunuyor. Aslında ev dekorasyonu dediğimiz şey mobilya mağazasından eve taşımak değil onu bu görsellerle bütünleştirmek. Çok çok ama çok güzel farklı duruyor

Ay bunlar eskidir daha dogrusu eskiler modernize edilmiş. Harika görünüyor çok beğendim. Zevkli birisiniz.

Bu tarz perdeler çok güzel ama evı boğucu gostermıs bence. Bılmıyorum belkıde ben çok takıntılı olunca öyle gelmıs olabılır. Yıne de düz fonlar tercıhım.. Aslında evlerboyle boğucu oluyor yıne de zevkınız güzel ama ev ıcın uygun bulamadım

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 222
Geri