Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yazın ev çok ısınıyor

egzoftalmi

Ev Sakini
Meslek
Doktor
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Bekar
İyi akşamlar herkese evin güney batı cepheye bakıyor yazın inanılmaz derecede ısınıyor dayanılacak gibi değil böyle bir ürün aldım serinletiyor en azından ortalama sıcaklığandüşürüyor ama inanılmaz ses yapıyor başka ne alternatif önerirsiniz

F4248527-84E4-4D98-ADB6-89B447A1539E.webp

Aldığınız ürün tam olarak nedir? Marka model gibi detayları da verir misiniz?

İyi akşamlar herkese evin güney batı cepheye bakıyor yazın inanılmaz derecede ısınıyor dayanılacak gibi değil böyle bir ürün aldım serinletiyor en azından ortalama sıcaklığandüşürüyor ama inanılmaz ses yapıyor başka ne alternatif önerirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 368
Soğuk seven biri olarak sıcak evde duramama problemi bende de var. Ben klima kullanıyorum. Tabi yüksek bir fatura her zaman kapımda oluyor. Sessiz model araştırması yapalım. İnanın yaz yaklaştıkça bende stres olmuyor degilim

Valla açın tüm pencereleri cereyan yapsın. Çatı mı ev ahşap falansa tepe gercekten sıcak olur yazın. Genelde köşe evler çok serin.

Bizde de arakat olmasına rağmen sıcaklık aşırı derecede çarpıyor bizi .Klima güzel bir çözüm olsa da ekonomik olarak baya etkiliyor.Birde dışarının sıcağından içeri girince farkında olmadan ani ısı değişikliği özellikle çarpıyor omuz ve bel bölgelerimiz sürekli tutuluyor yaz nezlesi gibi bişey oluyoruz .Ben çözümü salonda orta sehpanın üzerine,pc masamın üzerine ve yatak odasında başucumuza büyük çaplı bilgisayar fanı koyarak çözdüm.Dönen fan oda sıcaklığından çokta düşük olmadığı için ısı farkı az olduğu için hasta yapmıyor. Ayrıca sessiz.12V adaptörle çalışıyor.Aylık faturaya bi etkisi yok.Sıcakta dışarıdan gelince serin bi duş alarak fanın yanına oturmak elimize de büyük uzun bardakla bi limonata yada içecek almak bizde sorunu hafifletiyor.Sakın ceyran yaptırmayın.Tek taraflı açmaya özen gösterin çünkü gelen havada sıcak esiyor oda çarpıyor .Geçen yıl çook ama çok sıcak geçti buralar umarım bu sene o kadar olmaz ümidiyle.

bizim evin cephesini bilmemekle birlikte ev tam köşede hem güneş görüyor bi yandan da rüzgar alan taraf var güneş gelen odaların kalın perde ile kapatıyoruz esen yerin de pencereleri hep açık ev yazın ılık
oluyor ne klima , ne vantilatör ihtiyacımız yok çok şükür

bizim evin cephesini bilmemekle birlikte ev tam köşede hem güneş görüyor bi yandan da rüzgar alan taraf var güneş gelen odaların kalın perde ile kapatıyoruz esen yerin de pencereleri hep açık ev yazın ılık
oluyor ne klima , ne vantilatör ihtiyacımız yok çok şükür
vantilatör olmalı en azından nasıl bir yerdeymişte serin kalıyor? ziyaaa. kaldı kı İstanbul nemli yer daha da bunaltır insanı

vantilatör olmalı en azından nasıl bir yerdeymişte serin kalıyor? ziyaaa. kaldı kı İstanbul nemli yer daha da bunaltır insanı
ben onu bunu bilmem
niye uydurayım
evin konumu
nedeniyledir belki
serin değil ılık yazdım
vantilatör ihtiyacımız yok

Eviniz anladığım kadarı ile arada yani ne köşe de ne yanları açık eğer öyleyse aşırı sıcak olur ya da çatı mı bizim köşe olduğundan yazları serin oluyor. Veya yerler parke olan evlerde sıcaklık oluyor ondan da kaynaklı. Pervane taktırın tavana ama o da sürekli dönüyor benim şahsen dönen cisimlere karşı alerjim var.

Ekli dosyayı görüntüle 368
Buharlı soğutucular var hem kullanışlı hem pratik. Ger zaman havalandırma yapılamaz diye düşünüyorum. Aslında pervane fikti daha güzel mantık. Her odaya koyulabilir yada en fazla ısınan odaya

Kalın beyaz güneş perdelerini taktırın yoksa, varsa geceden kapatın güneşin ilgili kısımları gördüğü müddetçe gündüz güneş perdelerini açmazsanız ortamın genel ortalama sıcaklığının düşmesine bir katkısı olur az da olsa
Hatta şimdi perdeye de gerek yok şu rulo halinde olan jaluzilerde iş görebilir ama tam kapatmayabilir pencerenin önünü

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 456
Geri