Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Yazın evi serin tutmanın en ekonomik yolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gezgin

Ev İnsanı
Evin Durumu
Kiracı
Yazın ev aşırı ısınıyor. klima kullanmadan evi serin tutmanın en ekonomik yolu nedir? Özellikle gündüz sıcağı içeri almamak için neler yapmak gerekir. Böylelikle daha serin olur diye düşünüyorum. pratik önerisi olan var mı

en mantıklısı cam açmak :D güneşlıklerı çekin içeriye güneş girmesini engeller geri yansıtır. onun haricinde de küçük bir vantilatör oldu bitti.

Aynen cereyan yapın evde ama tabi siz kendinizi o an bir yere kapayın mesela banyoya zira akşamı hapşırabilirsiniz.. Klima bence hiç iyi değil gerçekten baş ağrısı yapıyor bence bana yapıyor tabi sizi bilemem. Hem elektrik parası çok gelir hem de sağlıksız.

Yazın ev aşırı ısınıyor. klima kullanmadan evi serin tutmanın en ekonomik yolu nedir? Özellikle gündüz sıcağı içeri almamak için neler yapmak gerekir. Böylelikle daha serin olur diye düşünüyorum. pratik önerisi olan var mı
Fanlı pervane avizeler bence kesin çözüm. Birkaç yerde daha gördüm gerçekten fayda sağlıyormuş bende salona düşünüyorum en büyük olanından

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 132
Geri