Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yeni evlerin küçüklüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
İnşaat halindeki bir dairenin fotoğrafını paylaşıyorum sizlerle. Ne kadar anlaşılır bilmem, şuan size fotoğraf üzerinden belki pek anlatamam. Ama şunu söyleyebilirim

Bu binanın her katında 6 adet 1+1 daire var. Ortalama 45m2 olacak. Artık dairelerin genişliği veya kullanılabilirliğinden ziyade ne kadar çok daire daire fazla olur diye bakılıyor. Benim anladığım bu.

IMG_8254.webp

Fiyatlar ise ortalama 2m tl. Giriş katlar ve üst katlar duruma göre değişiyor.

Şu fotoğrafta 2 tane daire var 😂
Tuğla örülmeden anlamak zor tabi ama durum bu.
IMG_8248.webp

Ekli dosyalar

• IMG_8251.webp
    IMG_8251.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 52

Benzer Konular

evin konumu önemli. muhtemelen geneli kiraci olacak yada kira amaçlı yatırım yapanlara göre yapılıyor. adamın satarkende işine yarıyor. etrafta okul vs varsa tamam işte yüksek fiyattan ver gitsin

1 çocuklu çekirdek aile oturamaz
ha 60 metrekarelik evlerde zar zor 3 kişi ikamet eder

Artık modernize adı altında bu kadarcık evlere yatırım yapanlar var ne yazık ki yok residance mış yok metropolmüş yıldık yani gözü yüksekte olanların işi zor.

İnşaat halindeki bir dairenin fotoğrafını paylaşıyorum sizlerle. Ne kadar anlaşılır bilmem, şuan size fotoğraf üzerinden belki pek anlatamam. Ama şunu söyleyebilirim

Bu binanın her katında 6 adet 1+1 daire var. Ortalama 45m2 olacak. Artık dairelerin genişliği veya kullanılabilirliğinden ziyade ne kadar çok daire daire fazla olur diye bakılıyor. Benim anladığım bu.

Ekli dosyayı görüntüle 804

Fiyatlar ise ortalama 2m tl. Giriş katlar ve üst katlar duruma göre değişiyor.

Şu fotoğrafta 2 tane daire var 😂
Tuğla örülmeden anlamak zor tabi ama durum bu.
Ekli dosyayı görüntüle 805
Evin iç dekorasyonu da çok önemli. Minimalist ev dizaynı diye bir moda çıktı ama yine de evler küçük fiyatlar artışta..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 212
Geri