Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Yerli ve milli telefon

gonyalı

Ev Ehli
💪Destekçi
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
Bekar
Sizce en uygun fiyatlı
telefon kaç ₺ olur?
Alır mısınız?

Ben alırım.
Fiyat tahmin etmek zor
Çünkü gelecek sene ilk çeyrekte çıkacak telefon.
Asgari ücretin
üçte biri veya dörtte biri fiyatına piyasaya çıkar diye düşünüyorum.
9.000₺ - 12.000₺ arası olabilir.
10.500₺ olabilir.

Benzer Konular

bende 2 telefon var alırsan birini satiym sana tcl 20E bide samsung a8 2016 ikisi de sorunlu tcl daha iyi durumda
yıldım artık tamirattan tadilattan sıfır uygun fiyatlı bir şey düşünüyorum yerli telefon ondan ilgimi çekiyor bir bu telefon var commodore callback 8020 https://commodore.net/callback/ 100 dolar indirim var ama yinede pahalı geliyor beklemeye devam

Ekli dosyalar

• 1787135510452.webp
    1787135510452.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 6
Fiyat odaklı, iş görsün yeter kafasında olan Android cihazlar (genelde yerli üretim de bu şekilde) 1 sene dolmadan kasmaya, yavaşlamaya başlıyor. Evet cihaza belki çok güzel ram koymuş olabilirsin. Ama optimize değil. Bu durumda tüm güzel özellikler hiç oluyor.

Samsung, Apple, xiaomi gibi markaların da en iyi yaptığı bu. Şöyle örnek vereyim Apple yeni bir cihaz çıkarınca kamera yönünde aynı veya pek fark olmayan lens kullanıyor. Ama özelliklere veya görüntün kalitesine bakıyorsun değişiyor. Bu da yazılımla oluyor

yıldım artık tamirattan tadilattan sıfır uygun fiyatlı bir şey düşünüyorum yerli telefon ondan ilgimi çekiyor bir bu telefon var commodore callback 8020 https://commodore.net/callback/ 100 dolar indirim var ama yinede pahalı geliyor beklemeye devam
çook iyi tam aradığım telefon
400$ bize pahalı Abd ye Avrupaya bazı Arap para birimlerinin yanında çerez parası
vergilerde dahil olmak üzere
epey pahalıya patlar bize
kargo ücretinin sınırlı bir süre olmaması aslında avantaj
ama dolar kuru yüksek
kur baskılanmasına rağmen
Bu gidişle Aselsanı beklicez

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 28
Geri