Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çözüldü Apartmandan gece gelen garip sesler (!)

SEDATCNC

Evin Büyüklerinden
💪Destekçi
Evin Durumu
Ev Sahibi
Dostlar üstümüzdeki 3. ve 4 kat komşumuz mahkemelik durumda.Sorunda herkes yattıktan sonra 4 .kattan geldiği 3.kat tarafından iddia edilen fakat 4 katın kabul etmediği saati belli olmayan değişik saatlerde gelen tak sesi bir veya 2 sefer .Atıyorum saat 01.24 te bi tak sesi saat 03.20 de bi daha tak tuk sesler.3. kat sürekli uyanıyoruz sonra uyuyamıyoruz diye yönetici olarak beni çağırdılar.3. kat evin hanımı sinirden evde kolbastı çeviriyor 😀 kocası ne yapacağını bilmiyor.4 kata çıkıyoruz yok abi bizden ses yapan filan diyor.Efendi kendi halinde insan olarak görünüyorlar.Bir kaç sefer uyardım . Hem sözlü hem apartman whatsapp grubundan.Polis geldi o da uyardı.Bu sefer 4 .kat 3. kata sinirlenmeye başladı yapmadığımız bişey yüzünden herkesi kapıya yığdın diye.Hızını alamayan 3. kat (özellikle hanımı ) önce savcılığa ordanda koşarak memur olan 4 .katın hanımının işyerine yani kamu kurumuna giderek amirine şikayete gitmiş.:ROFLMAO: Ama orda kızın amirinden güzel bi ayar yedikten sonra yine koşarak evine gelmiş. 3. Kattaki adam bana yalvarıyor napcaz diye.Adamda zor durumda.Bizim kapıya polis geldi karakola götürüyoruz seni dediler .AFERİM dedim içimden.Gittik karakola tutanak tuttuk imza attım .Polis bişey çıkmaz abi bundan dedi.Gene AFERİM dedim içimden.Zaten garaj konusunda anlaşamayan bu arkadaşlar bu seferde gelen değişik seslerden mahkemelik oldu.Sizde durumlar nasıl ? Bu şekilde davranan varmı değişik sesler geliyor mu 🤭 🤭 ne yapılmalı çözümler nelerdir? Güzel bi katılım bekliyorum.

Son düzenleme:

Benzer Konular

Doğru Cevap
polise şikayet etmek işe yaramıyor polis gelse bile ifade alıp bırakıyor. sesin kesin yukarıdan geldiği kesin mi peki yani yönetici olarak siz tanık oldunuz mu birde sürekli mi oluyor. yoksa 1 kere tak tuk diye ses olup saniyelik bir şekilde kesiliyor mu
Bizim kattan duyulmuyor sadece 3.kattan geliyormuş.Evet ben evlerine giderek tanık oldum ama 22.30 suları .yukarıdan geldiği belli ama sıkıntı şu ki gecenin belli belirsiz bir saati geliyor .Benim o saatlerde evlerinde bekleyip takip etme durumum yok.Bir taraf sürekli her gün ses yapıyorlar diyip duruyor bi taraf hiç ses yapmıyoruz biz o saate uyuyoruz diyor .Mahkemelikler. Göreceğiz ilerleyen günlerde. Ya kiracı tahliye olacak yada 3.kat tımarhaneye gidince evleri boşalacak...
Empati demistimya yine yorumunda. Ama bazen gece 4-5 fark etmiyor gitar çalan arkadaşlar apartmanda oturduğunu bazen unutabiliyor🫣 Bende bazen dinliyorum bazen de saati hatırlatmak zorunda kalıyorum. Kimsenin özel sınırlarına müdahale edemiyoruz ama keşke herkes toplu konutlarda sitelerde daha empatisel davranabilse..

Oyla 0
ses gelen saatlerde ışık vs yanıyor mu daire de? belki bir kuş belki kedi köpek vs vardır. belki eski çamaşır bulaşık makinesi vs de olabilir.

asansör dairesi filan varmı?

gece kalkınca mı bir şeyler düşürüyorlar.nasıl bir ses ki öyle herkes şikayetçi?

Oyla 0
Ya benim tahmin ettiğim 3 sebep var tahmin ettiğim diyorum çünkü gecenin değişken zamanlarında olduğu için bende o saatte yanlarında olmadığım için tespit edemiyorum.Daha doğrusu herkesin özel hayatına da el atmak istemiyorum.1.Evlerinde kedi var yavru belki ama gece yiyecek ararken millet uyurken birşeylere çarpıyor 2.Hakikaten üst kat psikopat ara ara vuruyor morali bozuk v.s (ki biraz zor ihtimal gibi gözüküyor)3.Yada alt kat yalan söylüyor (onu da şu şekilde :Aile daha önce müstakil evden gelme.Konforlarına oldukça düşkün.Asansörle keyfi oyuncak gibi inip çıkıp duruyorlar.Biz hemen alt katlarında oturuyoruz .Çok misafir çocuğu geliyor üstümüzde tepiniyorlar resmen .Kendilerine sizde ses yapıyorsunuz ama dediğmde ya biz yapmıyoruz eve misafir bile gelmiyor diyorlar.Çocukların geldiği gün ana kapıdan beraber girerken gördüğümde bakın bu çocuklar ses yapıyor diyorum.Misafir çocuğu bişey denmiyor ki gibi saçma cevaplarla geçiştiriyorlar.Garajı da babasının evi gibi koca kapıları açıp açıp girip girip çıkıyorlar.)Yani 3.katta masum değil.Evin hanımı sıkıntılı gibi bakıyor tuhaf tuhaf.4.katın işyerine gidipte şikayet edermi normal bir insan.
ÖZETLE:Mahkemelikler .Sonucu bende merak ediyorum.Bana kalsa kiracı evden çıksın başka yere .Üst kattakilerde evi satsın gitsin müstakil eve .Oh mis. 🤭 🤭 🤭

Oyla 0
bence kesinlikle kedinin işidir. birşeyleri döküyordur. sahibinin uykusu ağırdır duymuyordur.alt kata gitme ihtimali daha yüksekk gece ses çok yaayılır

Oyla 0
@SEDATCNC
git 3.katta 3 gün akşamdan sabaha kadar nöbet tut ses geliyomu gelmiyo mu diye ama bundan 4.kattakilerin haberi olmasın

Oyla 0
Apartman yöneticisinin ne nöbet tutmak gibi görevi var, ne de ses nereden geliyormuş, komşu diğer komşuyu rahatsız ediyormuş bunu çözmek gibi bir görevi var. Uyarır, ara bulmaya çalışır. Sonra polise şikayet eder. Baktılar daha da devam ediyor. Sonra mahkeme yoluyla ses yapan dairedeki kişi veya kişiler apartmandan çıkar gider.

Zamanında bende yöneticilik yaptım. İnsanlar apartman masrafı için para verince yöneticiyi satın aldım zannediyor. Aslında verdiği paranın %90'ı apartman masrafı. Ki ben genelde kendi cebimden bile iş görülsün diye para verdiğim oldu.

Oyla 0
“Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim sonradan gelir, illa edep illa edep” der Yunus Emre.

Oyla 0
Apartmanın altında yatır mı var acaba.. gerçekten böyle efsanevi şeyler olabiliyor.. ama tabi birileri de yapıyor olabilir herkes bir şeyler atar tutar.

Oyla 0
Oldu oldu evet onu diyende oldu üç harfli filan diyende oldu ama bu biraz insan terbiyesi emareleri veriyor.Biri bilerek bişey yapıyor ama gizliyor sanki.Tam olarak tespit edemediğimiz için tamda nokta atışı şudur diyemiyorum.Gaslighting nedir ve özellikle nerden çıkmıştır hiç duydunuz mu hiç?

Oyla 0
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1.036
Geri