Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Arçelik kurutma makinesi deneyimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Arçelik çamaşır kurutma makinesi, kendime aldığım en güzel hediyelerden biri oldu. Çamaşırların kuruma derdi tamamen ortadan kalktı, gerçekten büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle evi küçük ve serin olanlar için inanılmaz pratik. Artık ortada çamaşır askısı yok, sağda solda asılı çamaşır görüntüsü yok; ev daha düzenli ve ferah görünüyor.
Açıkçası Arçelik’in bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşım geldi, makinenin ne kadar sessiz çalıştığına çok şaşırdı. Kendi kullandığı makine çalışırken evin her yerinden ses geliyormuş. Bu model ise oldukça sessiz
Arçelik’in son serisi gerçekten harika bir ürün. Çamaşırlarımın çoğunu hassas programda kurutuyorum ve sonuçtan çok memnunum. Daha birçok özelliği var, henüz hepsini deneme fırsatım olmadı.
Kurutma makinesi almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 👍https://ty.gl/8w1ihh9o31utg Buradan inceleyebilirsiniz

IMG_8B50ED0D-706E-44B8-991D-204FE4CC8A12.webp

Arçelik çamaşır kurutma makinesi, kendime aldığım en güzel hediyelerden biri oldu. Çamaşırların kuruma derdi tamamen ortadan kalktı, gerçekten büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle evi küçük ve serin olanlar için inanılmaz pratik. Artık ortada çamaşır askısı yok, sağda solda asılı çamaşır görüntüsü yok; ev daha düzenli ve ferah görünüyor.
Açıkçası Arçelik’in bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşım geldi, makinenin ne kadar sessiz çalıştığına çok şaşırdı. Kendi kullandığı makine çalışırken evin her yerinden ses geliyormuş. Bu model ise oldukça sessiz
Arçelik’in son serisi gerçekten harika bir ürün. Çamaşırlarımın çoğunu hassas programda kurutuyorum ve sonuçtan çok memnunum. Daha birçok özelliği var, henüz hepsini deneme fırsatım olmadı.
Kurutma makinesi almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 👍https://ty.gl/8w1ihh9o31utg Buradan inceleyebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 652
Güle güle kullanın. Görseli de oldukça iyiymiş. Özellikle bende koyu renk tercih ediyorum. Bosch tercih eden biri olarak bu markanın da bu kadar kaliteli ürünleri olduğunu bilmiyordum. Yeni alacaklar için güzel tavsiye gerçekten. Bir de sessizmiş.
Daha ne olsun..

Elektrik faturanızı etkiledi mi? Öncesi sonrası için yorum yapma şansınız varmı

Çamaşırların bir odada veya açık havada kuruması bence daha doğru yani ne bileyim bu makinalar deterjanın veya yumuşatıcının kokusunu yok etmiyor mu?

Çamaşırların bir odada veya açık havada kuruması bence daha doğru yani ne bileyim bu makinalar deterjanın veya yumuşatıcının kokusunu yok etmiyor mu?

Katılıyorum bencede.. arkadaşımda vardı hızlı kurutuyor ama hiç yıkanmamış gibi

Ekli dosyayı görüntüle 652
Bu marka çok güzelmiş evet genellikle zaten etrafımda Arçelik ve Bosch marka kurutma makineleri tercih ediliyor ama Bosch markasının hem yıkan hem kurutan modelleri varmış aynı onun tipine benziyor bu da kullanım açısından fikir verdiğiniz için ayrıca teşekkürler

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 174
Geri