H.Kale
Ev Sakini
- Meslek
- Ev Hanımı
- Evin Durumu
- Ev Sahibi
- İlişki Durumu
- Evli
Arçelik çamaşır kurutma makinesi, kendime aldığım en güzel hediyelerden biri oldu. Çamaşırların kuruma derdi tamamen ortadan kalktı, gerçekten büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle evi küçük ve serin olanlar için inanılmaz pratik. Artık ortada çamaşır askısı yok, sağda solda asılı çamaşır görüntüsü yok; ev daha düzenli ve ferah görünüyor.
Açıkçası Arçelik’in bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşım geldi, makinenin ne kadar sessiz çalıştığına çok şaşırdı. Kendi kullandığı makine çalışırken evin her yerinden ses geliyormuş. Bu model ise oldukça sessiz
Arçelik’in son serisi gerçekten harika bir ürün. Çamaşırlarımın çoğunu hassas programda kurutuyorum ve sonuçtan çok memnunum. Daha birçok özelliği var, henüz hepsini deneme fırsatım olmadı.
Kurutma makinesi almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
https://ty.gl/8w1ihh9o31utg Buradan inceleyebilirsiniz
Açıkçası Arçelik’in bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşım geldi, makinenin ne kadar sessiz çalıştığına çok şaşırdı. Kendi kullandığı makine çalışırken evin her yerinden ses geliyormuş. Bu model ise oldukça sessiz
Arçelik’in son serisi gerçekten harika bir ürün. Çamaşırlarımın çoğunu hassas programda kurutuyorum ve sonuçtan çok memnunum. Daha birçok özelliği var, henüz hepsini deneme fırsatım olmadı.
Kurutma makinesi almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.