myseriii
Evin Müdavimi
- Meslek
- Öğretmen
- Evin Durumu
- Kiracı
- İlişki Durumu
- Evli
Havalar ısınmaya başladı, balkon bahçe mevsimi açıldı. Toprağa dokunmanın insanı sakinleştirmesi bir yana organik ekim dikim işleri ayrı bir lezet veriyor. Hele de dalından kendiniz koparıyorsanız tadından yenmiyor. Her sene yaz kış denediğim ve bol bol yeşillik aldığım bir fikri sizlere de paylaşmak istedim.
Çillenmiş soğanları atmak yerine toprağa dikerek ufacık alanda dahi yeşil soğan yetiştiriyorum. Geçtiğimiz sene Ata tohumu maydanoz ve tere gibi ürünler de yetiştirdim. Ufak yoğurt kovalarina ya da saksıların içine biraz toprak koyarak nemlendirin. Üzerine soğanların kök kısmını yarıya kadar batırın ve bir haftaya kadar beklediğinizde soğanlarınızı yiyebilirsiniz.
Çillenmiş soğanları atmak yerine toprağa dikerek ufacık alanda dahi yeşil soğan yetiştiriyorum. Geçtiğimiz sene Ata tohumu maydanoz ve tere gibi ürünler de yetiştirdim. Ufak yoğurt kovalarina ya da saksıların içine biraz toprak koyarak nemlendirin. Üzerine soğanların kök kısmını yarıya kadar batırın ve bir haftaya kadar beklediğinizde soğanlarınızı yiyebilirsiniz.
Ekli dosyalar